Въпрос за подгревни свещи ?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за подгревни свещи ?
Здравейте колеги извинявам се че пускам нова тема но не намерих такава за свещите.
От няколко дни имам грешка за подгревна свещ на 3 цилиндър. Свещите съм ги сменил с BERU и 6-те преди по малко от 3 години.
Въпроса ми е, свеща ли е изгоряла или проблема е в релето, и то е сменено с BERU заедно със свещите.
Колата е 530ХД ще имам ли проблем със регенерациите на DPF?
Има ли смисъл да свалям колектора за да сменя само една свещ или да изчакам да изгори още някоя?
Ето и снимка на грешката.
Мерси предварително.
От няколко дни имам грешка за подгревна свещ на 3 цилиндър. Свещите съм ги сменил с BERU и 6-те преди по малко от 3 години.
Въпроса ми е, свеща ли е изгоряла или проблема е в релето, и то е сменено с BERU заедно със свещите.
Има ли смисъл да свалям колектора за да сменя само една свещ или да изчакам да изгори още някоя?
Мерси предварително.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Re: Въпрос за подгревни свещи ?
kiril007 написа:Здравейте колеги извинявам се че пускам нова тема но не намерих такава за свещите.
Мерси предварително.
Ако си с DPF въобще не чакай. Много време си изкарал - 3 години. Тези BERU май вече само името им остана. На старата Е46 само след 2 години и една се предаде, а ги бях сложил чисто нови.

Ще разбереш като премериш и 6-те дали е тя или релето.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
3 мнения
• Страница 1 от 1