Кар бокс Thule + OEM греди за Е60 = ?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Кар бокс Thule + OEM греди за Е60 = ?
Здравейте,интересува ме някой монтирал ли е куфар Тюле на ОЕМски напречни греди на Е60 . Имам намерение да купувам куфар ,но колега ми подхвърли ,че е брал ядове със захватите на куфара към гредите. БМВ гредите били по-широки и не всичко ставало на тях.
Та понеже за сефте се сблъсквам с това нещо ,а куфара е във Варна аз в София, искам да съм сигурен какви греди да взема. ОЕМ или Тюле
Та понеже за сефте се сблъсквам с това нещо ,а куфара е във Варна аз в София, искам да съм сигурен какви греди да взема. ОЕМ или Тюле

Re: Кар бокс Thule + OEM греди за Е60 = ?
plradev написа:Здравейте,интересува ме някой монтирал ли е куфар Тюле на ОЕМски напречни греди на Е60 . Имам намерение да купувам куфар ,но колега ми подхвърли ,че е брал ядове със захватите на куфара към гредите. БМВ гредите били по-широки и не всичко ставало на тях.
Не мога да ти отговоря, но бих те посъветвал да отидеш в SLS на Черни врих и да говориш с човека от Thule щанда. Вероятно дори ще ти дадат да наложиш бокса върху гредите.
- plradev
- старши ентусиаст
-
lazomilev написа:plradev написа:Здравейте,интересува ме някой монтирал ли е куфар Тюле на ОЕМски напречни греди на Е60 . Имам намерение да купувам куфар ,но колега ми подхвърли ,че е брал ядове със захватите на куфара към гредите. БМВ гредите били по-широки и не всичко ставало на тях.
Не мога да ти отговоря, но бих те посъветвал да отидеш в SLS на Черни врих и да говориш с човека от Thule щанда. Вероятно дори ще ти дадат да наложиш бокса върху гредите.
По принцип щеше да е хубаво, ако имах в мен поне едно от двете (гредите или бокса), но бокса е на майната си, а гредите в магазина. Мислех да ходя до ескадра за консултация щото не ебават да си вдигат телефоните, но така или иначе си поръчах ОЕМ греди вече, пък квото стане. В края на краищата боравя добре със свински опашки, ако нещо се оака

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Поръчал съм си оригинални греди и до няколко дни трябва да дойдат. Все още не купувам куфар защото гледам че повечето са до 6см. ширина на гредите. Като дойдат ще споделя колко са широки.
ПС: мисля че ОЕМските са пак Тюле
- intense
- Потребител
-
- Кара: E60 LCI 530xD
И ОЕМските са Тюле. Влезте на сайта им, имат подробна информация за всички продукти.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
- plradev
- старши ентусиаст
-
intense написа:И ОЕМските са Тюле. Влезте на сайта им, имат подробна информация за всички продукти.
Е то ако имаше инфо в сайта им за ОЕМ продукти,които произвеждат за различните автомобилни производители,нямаше да пускам тема тук

В сайта им има всичко за продуктите под техния си бранд ,което обаче не дава пълна яснота за комбинации от изделия на различните марки които произвеждат . В случая Тюле + БМВ
adovet написа:Поръчал съм си оригинални греди и до няколко дни трябва да дойдат. Все още не купувам куфар защото гледам че повечето са до 6см. ширина на гредите. Като дойдат ще споделя колко са широки.
Аз поръчах ОЕМските "на сляпо" ,защото на бокса които ще взема ,челюстите се отварят до 90мм и се надявам да нямам никакви проблеми с широчината им.Гледайки ги на снимки не ми се струват чак такива тучове. Като събера всички елементи от упражнението ще докладвам какво съм сътворил

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Моите Оемски греди дойдоха и са широки 6см.
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
- plradev
- старши ентусиаст
-

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

8 мнения
• Страница 1 от 1