Вода в уплътненията на вратите Е61
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- georgi dyulgerov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 М52ТУ20 ,2000г.
- Мечтае да кара: бързо
Вода в уплътненията на вратите Е61
Здравейте колеги,
Имам следният проблем, след дъжд или автомивка се събира вода в уплътненията на вратите (и предни и задни) и си стои вътре докато не си поиграя да я извадя с приплъзване (като мачкам уплътнението) от отворите за вентилация (които са в средата) на уплътненията. Визуално уплътнения са здрави, в купето не влиза вода. Ако някой има предположения да подскаже от къде може да е проблема. Колата е комби без шибедах.
Предварително благодаря на отзовалите се!
Имам следният проблем, след дъжд или автомивка се събира вода в уплътненията на вратите (и предни и задни) и си стои вътре докато не си поиграя да я извадя с приплъзване (като мачкам уплътнението) от отворите за вентилация (които са в средата) на уплътненията. Визуално уплътнения са здрави, в купето не влиза вода. Ако някой има предположения да подскаже от къде може да е проблема. Колата е комби без шибедах.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Вода в уплътненията на вратите Е61
Веротно в горния край е протъркано или скъсано, защото няма никаква логика да се случва това явление 

- The_Bear
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с три педала.
- Детайли за колата: E61 530d (218) 2004
georgi dyulgerov написа:Здравейте колеги,
Здравей! И аз имах същия проблем. Когато я купувах зимата даже беше замръзнала водата вътре в уплътнението на предната шофьорска врата. А другите врати си бяха добре, сухи. Като се загледах отворите на уплътнението бяха отгоре на "маркуча". Мега странно... Пробих с нагорещено желязо отвори в долната част, така че водата да се оттича. На другите врати няма отвори отгоре, а са си отдолу. Явно е сменявано и или е монтирано някак наобратно, или не знам...
- georgi dyulgerov
- кандидат ентусиаст
-
Гледах ги уплътненията и не видях никъде протрито или скъсано, но и аз се замислих за тази операция с пробиване на отвори отдолу само, че мисля да го направя с някакво свредло. А има ли опасност като има вода в уплътненията да почне да ръждясва нещо по вратите или не?
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Не са монтирани правилно ако не са протрити виж от другата стрсна как е
- georgi dyulgerov
- кандидат ентусиаст
-
Не можах да разбера какво да погледна от другата страна? Пълнят се уплътненията и на четирите врати, но задна лява няма отвори в средата за оттичане или за каквото и да са там. Някои колега може ли да покаже как трябва да стоят правилно уплътненията и дали ще могат моите да се монтират правилно или направо нови?
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
По добре направи снимки на твоите 

7 мнения
• Страница 1 от 1