Дилема с филтър картерни газове.
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ReDFiRe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530XD 231hp
- Мечтае да кара: Bugatti Veyron 1001hp
Дилема с филтър картерни газове.
Здравейте, днес си купих от БОВА КАР Бургас филтър картерни газове за 530-ката XD 231hp. за да си го сменя понеже имах преди е46 320д и знам че се сменя.
Та така да се върна на самия въпрос.Написах си номера на рамата в ЕТК-то видях си каталожния номер на филтъра и отидох в бовата имаха го наличен в една кафява кутийка и видях че на нея пише същия който им казах.И така си излязох от там.Качих се в колата да се пребирам тъй като не живея в Бургас и реших да го отворя да го вида аз вътре. Отварям и гледам този самия хартиения елемент го няма а на самата част пише друг различен от кутията каталожен номер. Погледнах пак в ЕТК-то не го дават да има хартиен върнах се на 320-ката гледам там има, и разбрах всъщност че явно при е60-то липсва тоя елемент.Обаче остава загадката с различните каталожни номера.Този който аз поръчах и който е на кутията е 11127794597 а на самия филтър картерни газове е 11127781465.
Искам да разбера и вашите мнения какви са по въпроса и гледам на филтъра пише произведен в Чехия, но си има емблемата на БМВ.
П.С. Кутията си беше запечатана аз я разпечатах лично !

Та така да се върна на самия въпрос.Написах си номера на рамата в ЕТК-то видях си каталожния номер на филтъра и отидох в бовата имаха го наличен в една кафява кутийка и видях че на нея пише същия който им казах.И така си излязох от там.Качих се в колата да се пребирам тъй като не живея в Бургас и реших да го отворя да го вида аз вътре. Отварям и гледам този самия хартиения елемент го няма а на самата част пише друг различен от кутията каталожен номер. Погледнах пак в ЕТК-то не го дават да има хартиен върнах се на 320-ката гледам там има, и разбрах всъщност че явно при е60-то липсва тоя елемент.Обаче остава загадката с различните каталожни номера.Този който аз поръчах и който е на кутията е 11127794597 а на самия филтър картерни газове е 11127781465.
Искам да разбера и вашите мнения какви са по въпроса и гледам на филтъра пише произведен в Чехия, но си има емблемата на БМВ.
П.С. Кутията си беше запечатана аз я разпечатах лично !

- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Re: Дилема с филтър картерни газове.
Новия модел са без кечето вътре. Слагай смело 

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Дилема с филтър картерни газове.
ИЗползвай търсачката, има изписано доста за твоя въпрос.
3 мнения
• Страница 1 от 1