Датчик на разпределителния вал
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- petkoara
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530D F11 2015
Датчик на разпределителния вал
Здравейте,нужна ми е помощ,прибрах се от път без никакви проблеми и реших да сваля аербега за да видя дали мога да коригирам малко волана че стоеше много лехо на дясно,свалих мръднах един зъб и затворих,рекох да запаля колата и не иска само върти и до там закачих на inpa и ми излязоха тези 2 грешки 3EC0 3EC0 Camshaft sensor, Signal,
3EC1 3EC1 Camshaft sensor, Signal,моля за помощ че количката ми трябва!!!

3EC1 3EC1 Camshaft sensor, Signal,моля за помощ че количката ми трябва!!!

- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Re: Датчик на разпределителния вал
Здрасти колега.
Скоро сменях тоз датчик превантивно. Но при мен излезе, че нещо е бил проблемът в окабеляването - та като за начало виж дали буксите са добре закачени. Снопът върви на едно и после се разклонява към сензорът на рейла, този на разпределителният вал и деботомерът намира се тоз датчик точно до капачката където се налива маслото. В краен случай - нов датчик.
Скоро сменях тоз датчик превантивно. Но при мен излезе, че нещо е бил проблемът в окабеляването - та като за начало виж дали буксите са добре закачени. Снопът върви на едно и после се разклонява към сензорът на рейла, този на разпределителният вал и деботомерът намира се тоз датчик точно до капачката където се налива маслото. В краен случай - нов датчик.
- petkoara
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530D F11 2015
Re: Датчик на разпределителния вал
Колеги оказа се че проблема идва от веригата и затова датчика не отчита,Вала не се върти,ще споделя за развитието на проблема!
3 мнения
• Страница 1 от 1