Проблем със клаксона.

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем със клаксона.

Мнение от Baksana » 21 Апр 2017, 8:46

Здравейте колеги.
Имам един проблем,преди два дни клаксона ми започна да свири сам,и като го размърдам от вътре спира за секунда и пак започва.Ако някой е запознат със устройството му вътре ще бъда благодарен да сподели, че вече не мога да го понасям.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D

Re: Проблем със клаксона.

Мнение от fitter » 21 Апр 2017, 13:14

Baksana написа:Здравейте колеги.
Имам един проблем,преди два дни клаксона ми започна да свири сам,и като го размърдам от вътре спира за секунда и пак започва.Ако някой е запознат със устройството му вътре ще бъда благодарен да сподели, че вече не мога да го понасям.

Свали въздушната възглавница и ще видиш лентов кабел с едни кръгли площадки. Те играят ролята на ключета. С времето остават постоянно допрени. С макетно ножче ги разделяш и изправяш както са били първоначално. Това е за коли преди фейса - с ромбоидния ключ.

Изображение

Потребител
Аватар

Re: Проблем със клаксона.

Мнение от Baksana » 21 Апр 2017, 15:24

fitter написа:
Baksana написа:Здравейте колеги.

Свали въздушната възглавница и ще видиш лентов кабел с едни кръгли площадки. Те играят ролята на ключета. С времето остават постоянно допрени. С макетно ножче ги разделяш и изправяш както са били първоначално. Това е за коли преди фейса - с ромбоидния ключ.

Яснооо благодаря колега ще видя какво ще направя.Жив и здрав.

Назад към Е60/Е61