Е60 - смяна на волан
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Е60 - смяна на волан
Някой да е сменял стандартния волан със Спортен или М модел? Гледах в realoem и май трябва да се вземат волан + възглавница за него, тая от стандартния волан съвместима ли е с другите волани? Налагат ли се препрограмирания разни? Цена ако някой го е правил?
- vladi_the_boss
- кандидат ентусиаст
-
Re: Е60 - смяна на волан
Ми аз бях питал в Дару точно за това и ми казаха че възглавницата била съвсен друга и ми обявиха безмислена цена,ама иначе ако те интересува втора употреба сигурно цените са прилични.Ако извършиш манипулацията сподели,защото и аз живо се интересувам 

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Аз забравих да пиша, колегата БоваКар ме осведоми - 950 лв за волана и 1300 лв за възглавницата:(. Труда е почти нищо на фона на тази цена. Наистина е безсмислено.
- vladi_the_boss
- кандидат ентусиаст
-
Еми същото беше и в Дару,а за един волан 2 бона и кусур не виждам смисъл.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ebay му е майката... от там можете да си намерите дори комплекта на доста по-ниска цена, пък после нека го монтират специалисти....
Знам в един сервиз ми предлагаха за Е60 спортния за 1000 лв. и един М-Волан за 1500 лева и двата чисто нови и с Airbag-ове, ако някой го интересува да ви давам телефон на човека.
В ebay има търговци, които срещу 600 евро ти изпращат нов спортен волан, като в него пасва възглавницата на стандартния волан. След замяната трябва да изпратиш стария си волан на търговеца 

!
С търсене можеш да го докараш и под 1к лева. Трябва ти У-образната пластмаса за спортния волан, която е ... една много скъпа пластмаса. Ако не се лъжа, има и една основа, пак пластмасова, която държи еърбега. Слагането е лесно, не трябва програмиране.
- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
950 лв за волана и 1300 лв за възглавницата

- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
Има ли някой, който да е сменял стандартен с М-ков волан?
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
- vrajdeber
- Потребител
-
- Кара: E61 530xd
- Мечтае да кара: F11 535d XDrive
Тази тема е доста полезна.
Дали има някаква разлика между М и спортния волан? Гледам в темата е описана смяната на М волан, а аз си намерих спортния (подобен на М-ковия но без "М", незнам дали се води спортен или нещо друго.) и мисля да си го сменя сам.

Здравейте, колеги!
Решил съм да сменя стандартния волан на колата със спортен (този със алуминиевите елементи). Автомобилът е 2007г. с фейс. Прочетох темите по този въпрос и никъде не открих да се споменава необходимост от смяна на модул. Това ме успокоява, но за всеки случай бих искал да питам и Вас дали се налага смяна по електрониката. Другият ми въпрос е дали можете да ми препоръчате надежден сервиз/ специалист (желателно в София), който да извърши смяната понеже не се наемам сам да бърникам. Предварително благодаря !
Поздрави.
Решил съм да сменя стандартния волан на колата със спортен (този със алуминиевите елементи). Автомобилът е 2007г. с фейс. Прочетох темите по този въпрос и никъде не открих да се споменава необходимост от смяна на модул. Това ме успокоява, но за всеки случай бих искал да питам и Вас дали се налага смяна по електрониката. Другият ми въпрос е дали можете да ми препоръчате надежден сервиз/ специалист (желателно в София), който да извърши смяната понеже не се наемам сам да бърникам. Предварително благодаря !

Поздрави.
- pepsin
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Луноход
пиши на килирица!
- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
Колеги няма проблем да се сложи спортен волан от англичанка,нали?
Work hard in silence,let success make the noise.
15 мнения
• Страница 1 от 1