Въпрос относно мп3 в Е60 2006г.
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно мп3 в Е60 2006г.
Колеги имам едно питане. Колата ми е 2006г. и имам CD-та които свирят мп3, но проблема е че пробвах да запиша 2 нови и двете не тръгват.
На какво може да се дължи? Да не би да трябва да се записват на по-ниска скорост може би? Да уточня, че тези които свирят са от предишния собственик и незнам как са били записвани....
На какво може да се дължи? Да не би да трябва да се записват на по-ниска скорост може би? Да уточня, че тези които свирят са от предишния собственик и незнам как са били записвани....
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос относно мп3 в Е60 2006г.
Мушни един от тия които свирят в лаптопа да видиш как са записани 
Избери ISO в нерото ако ползваш него, а не UDF.

Избери ISO в нерото ако ползваш него, а не UDF.
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Колега,
Не знам що в тая кола е така, ама тряя задължително дисковете да ги записваш по тоя начин:
http://5series.net/forums/frequently-as ... -cd-24018/.
Успех!
Не знам що в тая кола е така, ама тряя задължително дисковете да ги записваш по тоя начин:
http://5series.net/forums/frequently-as ... -cd-24018/.
Успех!
aбе стана....обаче го записах с неро, на ниска скорост и така...но странното е че една от песните не я записа....или по точно не я дисплейва....
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Значи не я чете.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
Ще използвам на колегата темата.Кодирах си CCC-то да чете mp3,обаче нещо не го чувствам ,както трябва. Погледнете картинката.Когато завъртя джойстика от 40-та към 41-ва песен и контролера го завъртам на макс и връща един ход назад. Не се движи нормално,както досега с нормални дискове. Идеи защо? 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Work hard in silence,let success make the noise.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
И при мен се държи по този начин контролера, когато слушам мп3 диск. Същото е и когато превъртам номерата в телефонната книга. Ще ми е интересно дали има някаква решение или от къде идва проблема, че е малко дразнещо.
- prozacc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 XI E60
- Мечтае да кара: Lincoln Navigator
Колеги, ново 6.... Плеърът в колата по принцип чете мп3, напоследък започна да изписва на повечето дискове Medium cannot be read и до там. Четох из форумите тук и се оказва доста чест проблем, като решението в повечето случаи е смяна на оптиката.... Опитах се да търся в БГ форума, и ми излезна тази тема (ако не съм на правилното място моля препратете ме към правилната тема), та има ли друг вариант за поправяне, защото този компонент в БМВ ще ми струва колкото една друга кола..... или просто да поръчвам един кабел и да включвам един плеър към AUX изхода.
Защо турбо дизел, като може турбо бензин..?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
prozacc написа:Колеги, ново 6.... Плеърът в колата по принцип чете мп3, напоследък започна да изписва на повечето дискове Medium cannot be read и до там. Четох из форумите тук и се оказва доста чест проблем, като решението в повечето случаи е смяна на оптиката.... Опитах се да търся в БГ форума, и ми излезна тази тема (ако не съм на правилното място моля препратете ме към правилната тема), та има ли друг вариант за поправяне, защото този компонент в БМВ ще ми струва колкото една друга кола..... или просто да поръчвам един кабел и да включвам един плеър към AUX изхода.
Ако 270лв. са колкото една друга кола, търси други варианти

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- prozacc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 XI E60
- Мечтае да кара: Lincoln Navigator
Нов е над 1000$, после трудът в бмв е към 150$/час, защото никой друг сервиз няма да се наеме да пипа бмв, да не говорим, че и трябва да заработи след това
ще отнеме поне 2 часа.... като сложим ДДС-то на провинцията + това на страната и мисля че стана един сивик....

Защо турбо дизел, като може турбо бензин..?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
prozacc написа:Нов е над 1000$, после трудът в бмв е към 150$/час, защото никой друг сервиз няма да се наеме да пипа бмв, да не говорим, че и трябва да заработи след товаще отнеме поне 2 часа.... като сложим ДДС-то на провинцията + това на страната и мисля че стана един сивик....
![]()
Колега ти нещо май не си в час. Говоря ти да се смени цялата механика на плеъра ( в която влиза и оптиката ) и това ще ти е на цена около 300, 300 и малко лева !!!
Свържи се с колегата atsalov и съм сигурен че ще свършите работа и 100% след това ще ти работи плеъра !!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Той колегата си е в час, но по описание е в друга часова зона, а там очевидно с ремонти не се занимават. 

Only dead fish follow the stream...
12 мнения
• Страница 1 от 1