Странно поведение при ускорение - е60 530d
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Re: Странно поведение при ускорение - е60 530d
Да, освен свещите и модула не бяха записани никакви други грешки. Никога не ми е светвала и лампата за 4х4 и затова съм силно скептичен, че точно на това се дължи това насичане. Четох за проблеми с раздатката и никъде не видях подобен симптом.
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Колега не , че нещо ама днеска както си карах моята го усетих това насичане както ти казваш, само че аз не съм 4х4 , и при мен става защото имам 700 нМ на 3 годишни гуми и като и смачкам газта от място и тракшъна ми свети до 80 км/ч и докато набира точно както ти казваш насича ... просто защото колата ми връща газта за да не се убия някъде с 3 годишните ми гуми, сега виждам , че ти си 4х4 ама като го прави това нещо мигали ти тракшъна, смисъл нищо не казвам , просто съм виждал хора с коли за по 100 000 лева как карат с гуми по-стари от колите им
.

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Не, нищо не светва при мен. Гумите принципно са за смяна, но това насичане го има и при плавно подаване на газ, не само при сериозно настъпване, че дори при повече газ го има по-малко.
- spifouu
- Потребител
-
- Кара: 535d E60
- Мечтае да кара: Bmw F10 M5
CrazyElement написа:spifouu написа:Здравейте колеги ! Предварително се извинявам,че ползвам темата на колегата но да не пускам нова.. Имам проблем с ускорението и аз само,че колата е 535д 286хп. Проблема при мен е,че когато подавам плавно гас колата има едно чудене горе доло до към 3000 оборота и след това ама супер рязко почва да набира и буквално те залепва за седалката.. Все още не съм е прочел но ако някой има идеи от какво може да еИ Забелязвам,че на по ниска предавка съвсем леко играят оборотите все едно се чуди дали да превключи на по висока скорост. Надявам се не съм за торк
Благодаря Ви предварително
Закачай на диагностика и аз бях така някой от клапаните на турбините е дал фира и по - незнайна каква причина работи само голямата и като я смачкаш до 3000 оборота докато качи голямата едвам набира ... ако няма грешка значи казваш да ти сменят всички вакумни пътища и си готов.
Днес ходих на диагностика и тея от Найс Кар Пловдив ми казаха,че според тях съм или за ремонт или ново турбо (малкото) ДПФ нямам,а колата не пуши въобще... Незнам и аз какво да правя.Силно се надявах да е управлението на турбината или някой вакуум,но пълно щастие няма :Д
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Установих проблема - раздатъчна кутия. И да попитам, някой може ли да ми каже къде се правят качествени ремонти или от къде мога да взема читава втора ръка?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2