HeadUp Display
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Serja
- Потребител
-
- Кара: BMW F30
- Детайли за колата: 320d luxury
HeadUp Display
Здравейте колеги!
Проблема е следния. След ремонт на CCC модула в "Софтелектроникс" не ми показва инфо на HeadUp Display-a за навигацията. Всичко друго показва , освен навигацията. В iDrive са маркиране всички отметки, но не показва. Също така спря да ми работят и гласовите команди след ремонта.
Идеи от какво може да е?
Проблема е следния. След ремонт на CCC модула в "Софтелектроникс" не ми показва инфо на HeadUp Display-a за навигацията. Всичко друго показва , освен навигацията. В iDrive са маркиране всички отметки, но не показва. Също така спря да ми работят и гласовите команди след ремонта.
Идеи от какво може да е?
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Re: HeadUp Display
Пробвай да върнеш фабричните настройки на ССС-то с NCS Expert.
- ultrashock
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i автоматик 04'
- Мечтае да кара: F10
Върни фабрични настройки с NCSExpert, както казва колета, но не само на CAPPL, а също и CAUDI, CHOST, CGOST, CTUNE. Всичките са модули в CCC.
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Serja написа:Здравейте колеги!
Идеи от какво може да е?
И аз съм така без гласовите команди изчезнаха ми след ремонта. Не съм видял дали и при мен не ми показва навигацията , ама нищо чудно и тя да я няма на Хед Упа

4 мнения
• Страница 1 от 1