копчета на Navi - Professional
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
копчета на Navi - Professional
става въпрос за копчетата от 1 до 8. при всички LCI ли са комбинирани със сензори (като си допреш пръста до копчето и показва, какво е запаметено на това копче)?
нещо при мен не се получава, а и освен това от време на време ми изписва, че е запаметено на поз.1 еди коя си станция (без да съм натиснал нищо). Явно е, че нещо се ебава, въпросът е какво точно?
Може ли да се поръчат само копчетата (това, ако се окаже, че не е кабелът)?
нещо при мен не се получава, а и освен това от време на време ми изписва, че е запаметено на поз.1 еди коя си станция (без да съм натиснал нищо). Явно е, че нещо се ебава, въпросът е какво точно?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: копчета на Navi - Professional
@2bar написа:става въпрос за копчетата от 1 до 8. при всички LCI ли са комбинирани със сензори (като си допреш пръста до копчето и показва, какво е запаметено на това копче)?
Трябва да се кодира, за да работят правилно...
предполагам, че е кодирано правилно, защото навигацията си е от завода, а и понякога ми изписва, какво е запаметено на копчетата, но без да съм допрял пръста.
все пак не е лоша идея, да проверя дали е кодирана правилно - в кой модул и какво трябва да погледна?
все пак не е лоша идея, да проверя дали е кодирана правилно - в кой модул и какво трябва да погледна?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Нещо беше в CAPPL VA_****** , отделно им пусни тест с ИНПА
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ако все пак някой го интересува или има същият проблем....
явно с времето се натрупва прахоляк по самите платки и контакти и започват да се бъзикат копчетата. Днес ми остана малко свободно време и разглобих панелът с копчетата. След основно почистване работи отново. Не се знае само до кога. Ако пак се случи, може би ще мина на CIC.
Има и снимки.
Не съм специалист, но решението на БМВ ми се струва доста старо. Сигурно има по - елегантно решение.
явно с времето се натрупва прахоляк по самите платки и контакти и започват да се бъзикат копчетата. Днес ми остана малко свободно време и разглобих панелът с копчетата. След основно почистване работи отново. Не се знае само до кога. Ако пак се случи, може би ще мина на CIC.
Има и снимки.
Не съм специалист, но решението на БМВ ми се струва доста старо. Сигурно има по - елегантно решение.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
5 мнения
• Страница 1 от 1