Затъмняване на стъклатата?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е60 530Д, Е90 320Д
Затъмняване на стъклатата?
Колеги къде може да ми затъмнят стъклата но да не е с фолио ами опушване ли нз, както правят фаровете и стоповете. Не искам много а съвсем малко. Ако някой знае къде в пловдив или софия могат да направят тази мофификация да каже и какви пари излиза.
Търсих подобни теми но не намерих, ако има моля дайте ми линк.
Търсих подобни теми но не намерих, ако има моля дайте ми линк.
Re: Затъмняване на стъклатата?
Ориентирай се към фолиото. Фаровете и стоповете се затъмняват с фолио, "опушените" стопове са потъмнели/прегорели стопове.

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
а някои стоповечете ги пръскат и с тъмен лак (боя). Не знам някъде да опушват стъкла .. Ти заради новите акции на полицаите ли ? 

- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е60 530Д, Е90 320Д
В момента съм с фолио така я взех но е старо и е започнало да се лющи, и или ще го махам и нищо няма да слагам или ако може да се затъмнят без него, а и предните са мн леко затъмнени и до сега никакви проблеми несъм имал
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
А защо не проучиш варианта с оригинално затъмнени стъкла. Едва ли ще е трудно да се намерят такива стъкла от кола на части. Със сигурност е по-скъп вариант от фолиото и е повече хамалогия, но никога няма да ти се излющят. 

- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
Re: Затъмняване на стъклата?
Колеги,да ви питам идеи с какво може да се направи така,че да не се допуска топлината от слънцето вътре в колата освен през предното стъкло (ще слагам сенник като спирам). Имам впредвид наскоро слагах нови дограми и бяха с 4-ри сезонни стъкла и слънцето се отразява на тях и не се допуска топлина вътре (много по-малко,отколкото преди това). Въпросът ми е дали съществува някакво такова фолио и за колата,че не искам да затъмнявам колата на 90% с фолио (не ми харесва естетически) ,а това дори не ми го предлагайте http://www.electrochromic.net/ все едно съм викнал кака в колата и сме се позапотили. 

Work hard in silence,let success make the noise.
Re: Затъмняване на стъклата?
krispd написа:Колеги,да ви питам идеи с какво може да се направи така,че да не се допуска топлината от слънцето вътре в колата освен през предното стъкло (ще слагам сенник като спирам). Имам впредвид наскоро слагах нови дограми и бяха с 4-ри сезонни стъкла и слънцето се отразява на тях и не се допуска топлина вътре (много по-малко,отколкото преди това). Въпросът ми е дали съществува някакво такова фолио и за колата,че не искам да затъмнявам колата на 90% с фолио (не ми харесва естетически) ,а това дори не ми го предлагайте http://www.electrochromic.net/ все едно съм викнал кака в колата и сме се позапотили.
Има разбира се, но цената няма да ти хареса

http://northamerica.llumar.com/choose-a ... ndow-films
7 мнения
• Страница 1 от 1