Проблеми с термостат, парно, нестабилна на пътя.

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблеми с термостат, парно, нестабилна на пътя.

Мнение от Miro86 » 29 Мар 2016, 20:39

Здравейте колеги, преди няколко месеца си купих Е61 2004 комби от Германия, на 260000 оригинални километра.
Та за проблемите, зимата държеше около 70 градуса на магистрала, смених и 2-та термостата на Gates и сега на магистрала със скорост 130 ми държи
97 градуса, Това нормално ли е?
Следващия проблем е че като има по силен вятър или неравности по пътя е много нестабилна и прави резки завивания, смених всички предни носачи, не се оправи, смених кормилна рейка с нова на Era Benelux без промяна, ходих в 2 различни сервиза в Холандия на стенд казаха ми че всички тампони по окачването са наред.
Другият проблем е с парното , ако карам с една и съща газ по магистралата топлото изчезва, като подам малко газ и се връща, електрическата помпа я чувам да върти при изгасен двигател на контакт, не знам къде да търся.

Сумати и работи смених по тая кола и оправия няма, Сменил съм също, изпускателен колектор, помпа за възглавниците на окачването, махнах пеперудите, смених 3 чивта предни дискове, все се кривяха и тресеше , последния път смених и предните лагери и засега е добре.

Ако някой е имал сходни проблеми моля да сподели,

Благодаря предварително

Модератор: Заглавието на темата, трябва да подсказва за проблема!!

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: Проблеми с термостат, парно, нестабилна на пътя.

Мнение от Atsalov » 29 Мар 2016, 21:42

Колега, използвай търсачката и прочети малко., за всеки един от проблемите ти има писано.

Назад към Е60/Е61