Проблем с Airbag
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- hohooo
- Потребител
-
- Кара: BMW 530 xd E60
Проблем с Airbag
Привет колеги, имам проблем с преден пасажерски Airbag, така излиза грешката на Autocom и не може да бъде изтрита.
Автомобила е 530 D xd 235 k.c 2007 г. Бихте ли ме насочели от къде да започна с локализирането на проблема.

Автомобила е 530 D xd 235 k.c 2007 г. Бихте ли ме насочели от къде да започна с локализирането на проблема.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Проблем с Airbag
Виж дали буксата прави хубаво контакт
- hohooo
- Потребител
-
- Кара: BMW 530 xd E60
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Прочети си колата с читава(дилърска) диагностика преди да правиш каквито и да било интервенции.
Здравейте колеги имам следния проблем надявам се някои да ми помогне светна ми лампата на airbag и ми изписа следната грешка ако може някои да помогне благодаря а ето и грешката " function of airbags, belt tensioners and belt force limiters faulty. ensure your seat belt is fastened despite the fault "кое то в превод е >функция на въздушни възглавници, обтегачи и ограничители за дефектни. Осигуряване на вашия предпазен колан се закрепва въпреки повредата. Моля който може да помага прикачвам и снимка. Благодаря предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
faradey написа:Здравейте колеги имам следния проблем надявам се някои да ми помогне светна ми лампата на airbag и ми изписа следната грешка ако може някои да помогне благодаря а ето и грешката " function of airbags, belt tensioners and belt force limiters faulty. ensure your seat belt is fastened despite the fault "кое то в превод е >функция на въздушни възглавници, обтегачи и ограничители за дефектни. Осигуряване на вашия предпазен колан се закрепва въпреки повредата. Моля който може да помага прикачвам и снимка. Благодаря предварително
Направи си една диагностика и да се види каква точно е грешката, иначе така може само да гадаем
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- off_line
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530d
Провери си буксата към акумулатора, може да има разхлабена връзка. Напръскай я с контактен спрей.
..живота е прекалено кратък за грозни жени и бавни коли..
Здравейте, Вчера я закарах на сервиз и се оказа слабо напрежение в модула, зимата имах проблем в акумулатора след това го смених но явно е натрупала грешки сега всичко е наред
за което много се радвам. Благодаря за съветите поздрави на всички 

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Попаднах на едно много интересно клипче в YouTube, което представлява свързване на 2-омов резистор към буксата, която излиза от акумулатора. Дали това решение е приложимо и при мен, не знам. Дали обаче може да се осере нещо, ако се направи тази интервенция ми е въпроса.
Ето го и въпросното клипче: https://www.youtube.com/watch?v=R6bSfm9kqJ0
- Atsalov
- Ацалов
-
doncheff написа:Попаднах на едно много интересно клипче в YouTube, което представлява свързване на 2-омов резистор към буксата, която излиза от акумулатора. Дали това решение е приложимо и при мен, не знам. Дали обаче може да се осере нещо, ако се направи тази интервенция ми е въпроса.
Моя съвет е първо да ревизираш(почистиш) преходния куплунг и след това, ако не се оправи да заместваш пиропатрона със съпротивление.

- doncheff
- младши ентусиаст
-
Atsalov написа:doncheff написа:Попаднах на едно много интересно клипче в YouTube, което представлява свързване на 2-омов резистор към буксата, която излиза от акумулатора. Дали това решение е приложимо и при мен, не знам. Дали обаче може да се осере нещо, ако се направи тази интервенция ми е въпроса.
Моя съвет е първо да ревизираш(почистиш) преходния куплунг и след това, ако не се оправи да заместваш пиропатрона със съпротивление.
Само да доизясня, имаш предвид точно този куплунг до акумулатора, до който се извършва интервенцията, нали?
- Atsalov
- Ацалов
-
doncheff написа:Atsalov написа:doncheff написа:Попаднах на едно много интересно клипче в YouTube, което представлява свързване на 2-омов резистор към буксата, която излиза от акумулатора. Дали това решение е приложимо и при мен, не знам. Дали обаче може да се осере нещо, ако се направи тази интервенция ми е въпроса.
Само да доизясня, имаш предвид точно този куплунг до акумулатора, до който се извършва интервенцията, нали?
Да, за него става въпрос.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
Atsalov написа:doncheff написа:Atsalov написа:doncheff написа:Попаднах на едно много интересно клипче в YouTube, което представлява свързване на 2-омов резистор към буксата, която излиза от акумулатора. Дали това решение е приложимо и при мен, не знам. Дали обаче може да се осере нещо, ако се направи тази интервенция ми е въпроса.
Да, за него става въпрос.

13 мнения
• Страница 1 от 1