някой срещал ли е тази грешка electronic failure??

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е60

някой срещал ли е тази грешка electronic failure??

Мнение от stamata85 » 23 Фев 2016, 19:30

https://www.youtube.com/watch?v=KVvDLzgDyaA някой срещал ли е тази грешка? Диспрея се изключва на навигацията и изписва грешката electronik falure а на малкия дисплея на километража излиза колата на крикчето ..На диагностика излиза код на грешката E2C7 CON:K-can comunication faut :banghead:
Дрифтирайте възпитано и елегантно!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 - 218 ка
Мечтае да кара: V 10 5.0

Re: някой срещал ли е тази грешка electronic failure??

Мнение от madrus » 24 Фев 2016, 23:32

Страхотно съвпадение ! И на мен вчера ми светна в движение и изписа същото , но беше само за 10-15 секунди без нищо допълнително да се случи и сама си угасна ( изчезна ) грешката . При закачане на диагностика не бе записала никаква грешка .

ентусиаст
Аватар
Кара: 535D e60
Мечтае да кара: M5 F10

Мнение от CrazyElement » 25 Фев 2016, 15:57

stamata85 написа:https://www.youtube.com/watch?v=KVvDLzgDyaA някой срещал ли е тази грешка? Диспрея се изключва на навигацията и изписва грешката electronik falure а на малкия дисплея на километража излиза колата на крикчето ..На диагностика излиза код на грешката E2C7 CON:K-can comunication faut :banghead:

Провери цялото багажно всичко модулу акумулатор за вода, след като е след дъжд е ясно , че нещо се е наводнило , ако там няма нищо провери DDE кутията.

Потребител
Аватар
Кара: Е60

Мнение от stamata85 » 25 Фев 2016, 17:11

здр колеги значи най често надълго го прави проблем независимо дали е лято или зима и на сланчево време +35 пак е изписвало и като почне през 10 сек постоянно изписва и завиба и рестартира вс в продалйение на мн време докато не спра изключа колата и постои такав покой 20 30 мин.. някой пат го няма изобщо но като трагне няма спиране
Дрифтирайте възпитано и елегантно!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 25 Фев 2016, 17:24

Полчих същата грешка преди 2-3 седмици по време на един слаб дъждец. Появи се и изчезна за 10-на секунди. Принудих се да си купя D-CAN кабел и да я вържа, като освен досегашните грешки(които си ги знам) не ми показа нови.

ентусиаст
Аватар
Кара: 535D e60
Мечтае да кара: M5 F10

Мнение от CrazyElement » 25 Фев 2016, 19:37

Пак казвам лесно става , отиди колега до колата отвори подкалника на акумулатора виж дали има някаква влага или вода , ако няма махни резервната гума под кореката има други модули виж там дали е сухо , после отиди от пред отвори капака , и където е десни филтър на купето(пасажерската страна) свали го изцяло с пластмасата и под него се намира кутията на ЕКУто отвори я и виж дали има вода в нея... Ясно , е че това го дава защото прави някъде късо... лично аз не бих палил колата при таково положение , платформа и на жичкаджия да провери всички букси и кабели преди да е изчаткал някой модул за 1000+ лева.

Назад към Е60/Е61