Слагане на фабричен парктроник?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: bmw e60 525d 2005

Слагане на фабричен парктроник?

Мнение от Stivo » 19 Сеп 2015, 13:19

Здравейте колеги.От 6 месеца съм с е60 525д.За тези 6 месеца единственото което ме е яд е че нямам парктроник.Не искам да слагам китайчета :( та затова ми идва и питането:възможно ли е да си сложа фабричен?Знам че трябва да се правят дупки на моята броня,датчици,окабеляване,модул и още нещо беше.Да ли ще стане като оригиналното:като пусна задна и да ми показва на дисплея всичко?За да не отварям нова тема имам още едно две питания:(1)как мога да си сложа поставките за чаши(трябва цяло ново табло ли)?(2)Мога ли да си сменя само лайсната около скоростния лост?Видях по VIN че имам подготовка за CD чейнджър-Какво означава това?Да и последно-Имам "печка".как се пуска това "животно" :) ? Много благодаря предварително :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има
Мечтае да кара: Влакчето на метрото

Re: Слагане на фабричен парктроник?

Мнение от nickem » 28 Сеп 2015, 16:25

Колеги, аз имам същата болежка като Stivo.

Може ли някой да каже какво ми трябва за да закачим парктроника?
8 датчика, PDC модул и панел с копче за парктроник и за финал - кодиране. Пропускам ли нещо?

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Мнение от Atsalov » 17 Окт 2015, 18:02

Stivo написа:Здравейте колеги.От 6 месеца съм с е60 525д.За тези 6 месеца единственото което ме е яд е че нямам парктроник.Не искам да слагам китайчета :( та затова ми идва и питането:възможно ли е да си сложа фабричен?Знам че трябва да се правят дупки на моята броня,датчици,окабеляване,модул и още нещо беше.Да ли ще стане като оригиналното:като пусна задна и да ми показва на дисплея всичко?За да не отварям нова тема имам още едно две питания:(1)как мога да си сложа поставките за чаши(трябва цяло ново табло ли)?(2)Мога ли да си сменя само лайсната около скоростния лост?Видях по VIN че имам подготовка за CD чейнджър-Какво означава това?Да и последно-Имам "печка".как се пуска това "животно" :) ? Много благодаря предварително :)

Може разбира се, стига да си достатъчно "силен" за да издържиш на напъна ... Препоръчвам ви да си ги търсите оригинални датчиците с инсталация и централа, от там нататък е кодиране и монтаж (нищо сложно)

1. Да трябва цялото табло да смениш!
2. Можеш да си я смениш, но защо?
3. Означава че си намираш ченджър, свързваш оптиката във вече наличната букса, кодираш и "пееш" както се казва :D
4. Печката можеш да си я активираш от таймерите в айдрайва, ако ги няма може да се кодира или да се сложи оригинално дистанционно( ако ти е любопитно как става, може като минаваш през Пловдив да ти закача моето дистанционно за да придобиеш представа за какво става дума)

nickem написа:Колеги, аз имам същата болежка като Stivo.

Може ли някой да каже какво ми трябва за да закачим парктроника?
8 датчика, PDC модул и панел с копче за парктроник и за финал - кодиране. Пропускам ли нещо?

Пропускаш ел. инсталацията и монтажа.

Потребител
Аватар

Мнение от onitu » 31 Яну 2016, 10:35

Колега успя ли да сложиш парктроник ?

Назад към Е60/Е61