Е60 525d pre-facelift махане на катализатор

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Re: Е60 525d pre-facelift махане на катализатор

Мнение от netmurder » 13 Апр 2014, 22:26

El Diablo написа:
netmurder написа:
El Diablo написа:Колеги здравеите, става дума за 2.0д 163 кс, ДПФ беще премахнат отдавна, както физически така и психически от колата :mhihi:
Махнах и катализатора преди дни /в едно кюмбе са ДПФ и катализатора - тои беше 3-4 пръста само/ и колата върви още повече, харчи си екстра, ама като е запалена колата си пуши като от клипа по-долу, в движение като я ръчкам не виждам да пуши, ама на място си пуши като от клипа с Х5-та.
Това за вас нормално ли е, някои колеги ми казаха че било нормално? Става дума за е90, гледам кюмбето на е90 и е70 е еднакво дпф и катализатора са в едно тяло, а по спомен в е60-та бяха 2 кюмбета отделни ако има значение де..

Ето го клипа, по същият начин. Ако е нормално мен не ме притеснява, нито очаквам да спре да пуши при положение че ДПФ и катализатора са премахнати :) Просто да не би да има някаква друга причина
http://www.youtube.com/watch?v=zY6Qt__RMzY

Колега и аз съм без катализатор, а ДПФ изобщо съм нямал никога :mhihi: :mhihi: :mhihi: та на мен ми се струва че това не е нормално, защото моята кола на място го няма този пушек

Колега твоята кола с електронно или вакумно управление на турбото е ? Мисля си че моята е с електронно, а твоята с вакумно и оттам идва разликата ? :)

Гледам още една х5-ца, Илко каза че било нормално да пуши така, глупава работа ама факт :mhihi: А разхода, ебаси не мога да си позная колата 4.1 / 100 км днеска ... :clap:

http://www.youtube.com/watch?v=eCQvpGd1Yak

Ето един от коментарите от новия клип
catalin pop
Преди 1 месец

hi my e 90 after dpf off is doing the same did you fixed the problem yet i wana fix that thankyou

Колега май така ще се окаже, моето турбо е с вакумно управление и при мен го няма това на място когато е колата...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 19 Яну 2016, 13:27

Здравейте колеги,

някой може ли да ме насочи в софия, къде физически и както каза колегата горе - психически, кадърно да бъдат премахнати Катализатора и ДПФа ? респективно, колко ориентировъчно следва да е услугата ALL IN ?

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 19 Яну 2016, 19:01

обади ми се и ще те пратя

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 19 Яну 2016, 20:28

B.Stoimenov написа:Здравейте колеги,

някой може ли да ме насочи в софия, къде физически и както каза колегата горе - психически, кадърно да бъдат премахнати Катализатора и ДПФа ? респективно, колко ориентировъчно следва да е услугата ALL IN ?

Недей да махаш катализатора

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 20 Яну 2016, 16:52

Taruno написа:
B.Stoimenov написа:Здравейте колеги,

Недей да махаш катализатора

:yes: да, без него :) незнам защо се подведох и него да махам ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 21 Яну 2016, 16:22

И аз съм пред дилемата дали да махам катализаторите става въпрос за е39 530д 193кс 4броя и турбината е с вакумно управление. Притеснява ме да не почне да пуши. В момента колата не пуши дори и при настъпване...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Предишна

Назад към Е60/Е61