BMW E60 Инсталация на USB
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- vikt0r40
- Потребител
-
- Кара: BMW Е60 530XD
BMW E60 Инсталация на USB
Здравейте колеги,
Това което искам да попитам е за инсталацията на USB в Е60 Декември 2006-та за възпроизвеждане на аудио формати (mp3,wav...) . Аз съм от Варна и тука от едно място ми казаха срещу 500 лева ще ми инсталират в жабката и ще ми излиза както оригнално на iDrive системата. Сигурен съм че има и по-евтини варианти, ще съм благодарен ако споделите някой от тях
Поздрави и Весели празници
Това което искам да попитам е за инсталацията на USB в Е60 Декември 2006-та за възпроизвеждане на аудио формати (mp3,wav...) . Аз съм от Варна и тука от едно място ми казаха срещу 500 лева ще ми инсталират в жабката и ще ми излиза както оригнално на iDrive системата. Сигурен съм че има и по-евтини варианти, ще съм благодарен ако споделите някой от тях

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: BMW E60 Инсталация на USB
Има доста изписано на тази тема във форума, използвай търсачката. MULF2HIGH ти трябва, даже мисля че имам нещо в предвид.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
vikt0r40 написа:Здравейте колеги,
Това което искам да попитам е за инсталацията на USB в Е60 Декември 2006-та за възпроизвеждане на аудио формати (mp3,wav...) . Аз съм от Варна и тука от едно място ми казаха срещу 500 лева ще ми инсталират в жабката и ще ми излиза както оригнално на iDrive системата. Сигурен съм че има и по-евтини варианти, ще съм благодарен ако споделите някой от тях![]()
Имаш ли в момента някакъв блутут. Ако имаш добре, стига да ти работи. Може да го продадеш и после както е казал колегата мулф2 хай+ кабел и USB. Пиши на колегата Ацалов ще ти даде добра цена, пък и може да отскочиш до него да свършите всичко. Ако имаш модул в момент работещ за блутут може да го продадеш за около 200лв. Тогава цялата хамалогия ще ти излезе доста по евтино от 500лв.
- vikt0r40
- Потребител
-
- Кара: BMW Е60 530XD
Да имам в момента работещ блутут, благодаря много ще се свържа с колегата Ацалов 

4 мнения
• Страница 1 от 1