engine fault reduced power
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
engine fault reduced power
колеги помогнете от скоро сам собствик на бмв 530 2004 автомат.проблема е следния, при нормално каране или с плавна гас няма проблем,но в момента които натисна гаста по ряско колата влиза в авариен режим и ми исписва engine fault reduced power и става куцо магаре.качвах я на диагностика но не откриха от каде идва проблема.като угася колата и я запаля след това се оправя.моля за савети откаде може да идвА този проблем
- E30driver
- кандидат ентусиаст
-
Re: engine fault reduced power
При мен на друга марка дизел се оказа проблем с инжекторите. Може да има и други причини.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
angel88 написа:колеги помогнете от скоро сам собствик на бмв 530 2004 автомат.проблема е следния, при нормално каране или с плавна гас няма проблем,но в момента които натисна гаста по ряско колата влиза в авариен режим и ми исписва engine fault reduced power и става куцо магаре.качвах я на диагностика но не откриха от каде идва проблема.като угася колата и я запаля след това се оправя.моля за савети откаде може да идвА този проблем
Начи reduced power - ама на какъв мотор дизел,бензин?Какво излезе на диагностика точно
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- nasopraso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320i 150 hp 2007 г.
- Мечтае да кара: НЛО
Здравей,
Не знам дали ще мога да ти помогна, но мойта е бензин е90. Проблема при мен беше веригата. (имахме и съмнения във валвтроник моторчето). В момента я сменят и като има резултат ще пиша. Проблема ми го правеше само когато колата загрее и когато си иска.
Не знам дали ще мога да ти помогна, но мойта е бензин е90. Проблема при мен беше веригата. (имахме и съмнения във валвтроник моторчето). В момента я сменят и като има резултат ще пиша. Проблема ми го правеше само когато колата загрее и когато си иска.
Всички удоволствия са описани в НК!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Gqbriel написа:angel88 написа:колеги помогнете от скоро сам собствик на бмв 530 2004 автомат.проблема е следния, при нормално каране или с плавна гас няма проблем,но в момента които натисна гаста по ряско колата влиза в авариен режим и ми исписва engine fault reduced power и става куцо магаре.качвах я на диагностика но не откриха от каде идва проблема.като угася колата и я запаля след това се оправя.моля за савети откаде може да идвА този проблем
Начи reduced power - ама на какъв мотор дизел,бензин?Какво излезе на диагностика точно
Ако е дизел проблема може да е в ЕГР, дебитомер и много други трябва грешката от диагностика така с тая от idrive не става
колата е дизел,на диагнистиката не показа от каде идва проблема,можеби нея хвана понеже като угася колата и я запаля след това се оправя
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Погледни си вакуум маркучите..колата или пренадува турбото или няма налягане..(мое мнение)
Последна промяна Gqbriel на 05 Ное 2015, 22:28, променена общо 1 път
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
За да могат повече колеги да разберат за какво става въпрос:
Колеги, помогнете! От скоро съм собственик на БМВ 530д, 2004 г., автомат. Проблемът е следният: При нормално каране или с плавна газ - няма проблем, но в момента, в който натисна газта по-рязко, колата влиза в авариен режим и ми изписва "Engine fault reduced power" и става куцо магаре. Качвах я на диагностика, но не откриха откаде идва проблемът. Като изгася колата и я запаля - се оправя. Моля за съвети, откъде може да идва този проблем?

Колеги, помогнете! От скоро съм собственик на БМВ 530д, 2004 г., автомат. Проблемът е следният: При нормално каране или с плавна газ - няма проблем, но в момента, в който натисна газта по-рязко, колата влиза в авариен режим и ми изписва "Engine fault reduced power" и става куцо магаре. Качвах я на диагностика, но не откриха откаде идва проблемът. Като изгася колата и я запаля - се оправя. Моля за съвети, откъде може да идва този проблем?

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- pepsin
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Луноход
Провери си вакум клапана на турбината ако е с такъв.Дали отваря и затваря
- rmwest
- Потребител
-
- Кара: 530D e60
- Мечтае да кара: m6 :D
провери и изходящият колектор.при мен го правеше от спукан такъв.но най добре с диагностика дали пренадува или губи налягане-ще се ориентираш къде да търсиш.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
10 мнения
• Страница 1 от 1