Вдига само до 200km/h
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Re: Вдига само до 200km/h
stoino написа:adovet написа:CrazyElement написа:adovet написа:Moята съм я пробвал и вдига макс 273, иначе по темата - предполагам, че щом е 218 к.с няма ДПФ иначе най вероятният проблем щеше да е това. Мойта като се беше задръстил повече от 220 не вдигаше. Може да споделиш колега как ги вдига тея 200 дали изведнъж спира на 200 или ги достига едвам едвам.
Ема да ама , мойта е без ДПФ и без ЕГР набира от 100-180 за 9 сек. , което по абсолютно всички клипове из нета на чипосани 535 е толкова , и както си пердаши и изведнъж просто спира на 220 или 230 или 240 и край не мърда повече и да закачиш , пренадуване на малка турбина , така като гледам човека май има същия проблем, не пише , че колата му набира бавно , сега ако едвам вдига 200 тогава проблема е ясен, или дебитомер или запушен ДПФ, ЕГР.
Колега сигурен ли си че е нормално чипосано 535д да набира от 100 до 180 за 9 сек., защото мойта 530д 235 к.с го прави това за около 10, 10,5сек? Стана ми интересно защото мойта я засичам всеки път по един и същи път, който е даже леко на нагорно.
Колега "adovet" не нормално чипосано 535д без ДПФ и без ЕГР да набира от 100 до 180 за 9 сек,но пък е напълно вероятно!!!Не го казвам с лошо и нямам никакво намерение да се заяждам с колегата CrazyElement.Просто онзи ден след като колегата CrazyElement изписа пълни простотии малко по нагоре в темата "е 1000 пъти не поддържан и 999 грешки,бла блаа..."
Реших да не му отговарям защото пълним темата със СПАМ с "моята е по хубава твоята е по грозна и т.н...."Детски истории които могат да продължават до безкрай...Но пък реших да се поровя малко из неговите теми ей така от любопитство да видя какво толкова ми се хвали... е след като прочетох темите "Error 4521 535D" "Теч на масло от картерната вентилация 535D" "Играене на обороти при празен ход 535д"CrazyElement има сериозни проблеми с колата така,че напълно вероятно да ускорява като твоята колега "adovet" В една тема колата му 350 к.с в друга тема 380к.с да си избере какви к.с му е колата и да престане да дава съвети на хората за проблеми които самия той още не решил... 535д чипосано,без ДПФ и без ЕГР ама пак добро ускорение вади колко 530д 235 к.с.По на горе в темата CrazyElement ме попита М530Д( кво тва животно?!)Е след като видях колко ти е вървежна бричката само можеш да се моли се да не го срещаш тва животно?!
Но поне разбрах защо токова плюе "е 1000 пъти не поддържан и 999 грешки,бла блаа..." CrazyElement просто е отвратен от модела и сравнява неговата кола с всички останали,не мисли така с лошо колега...Хората са го казали "Има Добри и Проблемни екземпляри"просто ти не си попаднал на добрия...
Моля да получа БАН , възмутен съм от хората в този ФОРУМ , а и няма модератори, които да внасят малко ред.
Последна промяна CrazyElement на 02 Сеп 2015, 1:34, променена общо 1 път
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
CrazyElement написа:stoino написа:adovet написа:CrazyElement написа:adovet написа:Moята съм я пробвал и вдига макс 273, иначе по темата - предполагам, че щом е 218 к.с няма ДПФ иначе най вероятният проблем щеше да е това. Мойта като се беше задръстил повече от 220 не вдигаше. Може да споделиш колега как ги вдига тея 200 дали изведнъж спира на 200 или ги достига едвам едвам.
Ема да ама , мойта е без ДПФ и без ЕГР набира от 100-180 за 9 сек. , което по абсолютно всички клипове из нета на чипосани 535 е толкова , и както си пердаши и изведнъж просто спира на 220 или 230 или 240 и край не мърда повече и да закачиш , пренадуване на малка турбина , така като гледам човека май има същия проблем, не пише , че колата му набира бавно , сега ако едвам вдига 200 тогава проблема е ясен, или дебитомер или запушен ДПФ, ЕГР.
Колега сигурен ли си че е нормално чипосано 535д да набира от 100 до 180 за 9 сек., защото мойта 530д 235 к.с го прави това за около 10, 10,5сек? Стана ми интересно защото мойта я засичам всеки път по един и същи път, който е даже леко на нагорно.
Колега "adovet" не нормално чипосано 535д без ДПФ и без ЕГР да набира от 100 до 180 за 9 сек,но пък е напълно вероятно!!!Не го казвам с лошо и нямам никакво намерение да се заяждам с колегата CrazyElement.Просто онзи ден след като колегата CrazyElement изписа пълни простотии малко по нагоре в темата "е 1000 пъти не поддържан и 999 грешки,бла блаа..."
Реших да не му отговарям защото пълним темата със СПАМ с "моята е по хубава твоята е по грозна и т.н...."Детски истории които могат да продължават до безкрай...Но пък реших да се поровя малко из неговите теми ей така от любопитство да видя какво толкова ми се хвали... е след като прочетох темите "Error 4521 535D" "Теч на масло от картерната вентилация 535D" "Играене на обороти при празен ход 535д"CrazyElement има сериозни проблеми с колата така,че напълно вероятно да ускорява като твоята колега "adovet" В една тема колата му 350 к.с в друга тема 380к.с да си избере какви к.с му е колата и да престане да дава съвети на хората за проблеми които самия той още не решил... 535д чипосано,без ДПФ и без ЕГР ама пак добро ускорение вади колко 530д 235 к.с.По на горе в темата CrazyElement ме попита М530Д( кво тва животно?!)Е след като видях колко ти е вървежна бричката само можеш да се моли се да не го срещаш тва животно?!
Но поне разбрах защо токова плюе "е 1000 пъти не поддържан и 999 грешки,бла блаа..." CrazyElement просто е отвратен от модела и сравнява неговата кола с всички останали,не мисли така с лошо колега...Хората са го казали "Има Добри и Проблемни екземпляри"просто ти не си попаднал на добрия...
Тръгнат да ти се обяснявам , ама реших , че няма смисал карай си бързата М530Д и живей , няма пиша повече в тая тема и направо ако може да ме баннат , нямам намерение , да пиша във Форум където ти се подиграват , че си питал в техническия раздел на маркатата ти с проблем по-колата ти, предпочитам да търся помощ в чужди форуми.
Поздрави.
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Високо интелектуална дискусия, много приятно и леко четиво. Шапка свалям на замесените и баннати.
П.С.
Би било добре, ако модераторите директно изтриват такива теми. Без наличието на диагностични данни или поне някакъв зачатък на анализ на проблем те са лишени от смисъл. Има не малко информация, че ограничителя на тези автомобили е 245км/ч с +/- 5км/ч толеранс. А относно ускорението за всяка модификация на модела има точна спецификация. Всичко извън тези числа означава неизправно работеща машина.
П.С.
Би било добре, ако модераторите директно изтриват такива теми. Без наличието на диагностични данни или поне някакъв зачатък на анализ на проблем те са лишени от смисъл. Има не малко информация, че ограничителя на тези автомобили е 245км/ч с +/- 5км/ч толеранс. А относно ускорението за всяка модификация на модела има точна спецификация. Всичко извън тези числа означава неизправно работеща машина.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Trixster написа:Високо интелектуална дискусия, много приятно и леко четиво. Шапка свалям на замесените и баннати.
П.С.

- pitbull_power
- Потребител
-
stoino написа:renal.rashid написа:Здравейте приятели, колата ми е BMW 530D 218 ps (2004).
Влизам в магистралата натискам газта до дупка, стига до 200km/h и спира да набира. Да не би да има някакво ограничение и ако да как да го изключа ?
Ако ми помогнете ще съм ви благодарен
Не знам колко очакваш да вдигне тази 11 годишна печка ,да не говорим,че ти коли са на минимум 500К км,с вече запушени ДПФ, блокирала геометрия,умрял дебитомер и с по 2-3 нормално работещи дюзи.А пак преди да я вземеш ти някой италианец е изцедил душата на тоя мотор.Ти скачаш в тоя мъртвец и искаш да вдига 300км/H е няма как... Като искаш да караш с 300км/H си взимаш М5 а не 530Д..
Айде пак за дизелите .... 320d 136ps ги подържа от Пловдив до София 180-200 зависимост от трафика ..... виждам си отворен .... ама отзад без да се сърдиш .... понеже говориш за неща от изпускателната с-ма (за това ти викам отзад , да не се сърдиш) 530D читаво не си карал , според мен .... извинявам се пак ....
- stoino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d ///M vision
- Мечтае да кара: F10 550d///M
pitbull_power написа:stoino написа:renal.rashid написа:Здравейте приятели, колата ми е BMW 530D 218 ps (2004).
Влизам в магистралата натискам газта до дупка, стига до 200km/h и спира да набира. Да не би да има някакво ограничение и ако да как да го изключа ?
Ако ми помогнете ще съм ви благодарен
Не знам колко очакваш да вдигне тази 11 годишна печка ,да не говорим,че ти коли са на минимум 500К км,с вече запушени ДПФ, блокирала геометрия,умрял дебитомер и с по 2-3 нормално работещи дюзи.А пак преди да я вземеш ти някой италианец е изцедил душата на тоя мотор.Ти скачаш в тоя мъртвец и искаш да вдига 300км/H е няма как... Като искаш да караш с 300км/H си взимаш М5 а не 530Д..
Айде пак за дизелите .... 320d 136ps ги подържа от Пловдив до София 180-200 зависимост от трафика ..... виждам си отворен .... ама отзад без да се сърдиш .... понеже говориш за неща от изпускателната с-ма (за това ти викам отзад , да не се сърдиш) 530D читаво не си карал , според мен .... извинявам се пак ....
Объркал си форума тука Е60/Е61..Ходи си хвали 320d в форума на Е46...
Ще те помоля "pitbull_power" да се сдържаш и да не изказваш мнение за непозната материя...Това което съм написал по горе е реалността,а ти не си в нея,ти живееш е някаква фантазия в която е46 320d 136ps е самолет..Трудно е да обясниш на простия човечец който си мисли,че кара самолет а всъщност реално той язди магаре...Ще ти кажа нещо като пораснеш и мама и тате ти дадат пари да си купиш е60 тогава ще си говорим...И това тук не ти е Facebook да си избиваш комплексите...
Е46 320d 136ps 199ии година няма ама нищо общо Е60/Е61 530d 200ии година.Карай си трактора с здраве и внимавай да не полетиш с тия скорости...
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- FANATIK-s-BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530д
- Мечтае да кара: на път без дупки(ако може)
- Детайли за колата: ламя
Колеги какво се палите? Невиждате ли че stoino разбира много и от всичко?! Аз на такива им се усмихвам и спирам да им обръщам внимание. Достатъчно е да му прочетете постовете и става ясно за диагнозата на човека и неговите компетентни мнения.
Колкото до темата: Не е нормално да умира на 200, това говори за някакъв проблем по мотора но какъв може само да гадаем, вариянти много. Закарай го на диагностика най-добре.
Колкото до темата: Не е нормално да умира на 200, това говори за някакъв проблем по мотора но какъв може само да гадаем, вариянти много. Закарай го на диагностика най-добре.
Атаката е най-добрата защита...!!!
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3