Проблем BMW E60 530D 231HP не пали?!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем BMW E60 530D 231HP не пали?!
Trixster написа:Колега ама ти верно си я закарал тази кола в сервиз за лади и тука събираш матриал да си разтягате локуми в сервиза. Как ще смениш CAS, ECU и ключ, без да си прекодираш цялата кола. Успех в начинанието и дано да запали колата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тя, че ще запали ще запали, ама после ще е голямото програмиране

И ще изкочи друга тема или тази ще тръгне в друга посока ако проблема е там, но вече честно казано ме съмнява, те толкова работи сменят на посоки, че накрая проблема нищо чудно да е от нещо много елементарно.
- Royal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: m5
oci написа:Trixster написа:Колега ама ти верно си я закарал тази кола в сервиз за лади и тука събираш матриал да си разтягате локуми в сервиза. Как ще смениш CAS, ECU и ключ, без да си прекодираш цялата кола. Успех в начинанието и дано да запали колата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тя, че ще запали ще запали, ама после ще е голямото програмиране
И ще изкочи друга тема или тази ще тръгне в друга посока ако проблема е там, но вече честно казано ме съмнява, те толкова работи сменят на посоки, че накрая проблема нищо чудно да е от нещо много елементарно.
Колега целта е да запали! И ако това стане и значи там е проблема!
Не , че нещо ама ти какво би направил в тази ситуация?
Като всичко по колата работи и няма никакви грешки в INPA???
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Не че с INPA може да направиш малко, но си има доста по-сериозна апаратура. Изобщо не ми е цел да те заяждам, но няма как да закараш колата в сервиз и тя да не може да запали от 5-ти октомври до днес. Не знам какъв съвет да ти дам, има достатъчно платени обяви на сервизи от София, Пловдив, Варна, Добрич, където има доказани диагностици и хора които не работят сaмос с INPA. Препоръката ми е да не си сменяш модулите като пуканки само да си тестваш. Успех!
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- Royal
- кандидат ентусиаст
-
Trixster написа:Не че с INPA може да направиш малко, но си има доста по-сериозна апаратура. Изобщо не ми е цел да те заяждам, но няма как да закараш колата в сервиз и тя да не може да запали от 5-ти октомври до днес. Не знам какъв съвет да ти дам, има достатъчно платени обяви на сервизи от София, Пловдив, Варна, Добрич, където има доказани диагностици и хора които не работят сaмос с INPA. Препоръката ми е да не си сменяш модулите като пуканки само да си тестваш. Успех!
Добре колега хайде кажи ми кой сервиз от София да избера,
като до момента през живота си съм обиколил над 50 сервиза и от никой не съм доволен?
Тук в форума ми пишат само хора с някакви квартални гаражи, че щели да ми оправят колата?!
Не искам да ги обидя , но не смятам ,че те разполагат с тази по сериозна техника за която говориш?

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Royal написа:Trixster написа:Не че с INPA може да направиш малко, но си има доста по-сериозна апаратура. Изобщо не ми е цел да те заяждам, но няма как да закараш колата в сервиз и тя да не може да запали от 5-ти октомври до днес. Не знам какъв съвет да ти дам, има достатъчно платени обяви на сервизи от София, Пловдив, Варна, Добрич, където има доказани диагностици и хора които не работят сaмос с INPA. Препоръката ми е да не си сменяш модулите като пуканки само да си тестваш. Успех!
като до момента през живота си съм обиколил над 50 сервиза и от никой не съм доволен?
Тук в форума ми пишат само хора с някакви квартални гаражи, че щели да ми оправят колата?!
Не искам да ги обидя , но не смятам ,че те разполагат с тази по сериозна техника за която говориш?![]()
![]()
В повечето случаи точно такива квартални гаражчета оправят проблема...
То е от ясно по ясно че тези хора които ти работят по колата нямат и на идея какво правят... Дано не направят някоя по-голяма беля...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Royal
- кандидат ентусиаст
-
netmurder написа:Royal написа:Trixster написа:Не че с INPA може да направиш малко, но си има доста по-сериозна апаратура. Изобщо не ми е цел да те заяждам, но няма как да закараш колата в сервиз и тя да не може да запали от 5-ти октомври до днес. Не знам какъв съвет да ти дам, има достатъчно платени обяви на сервизи от София, Пловдив, Варна, Добрич, където има доказани диагностици и хора които не работят сaмос с INPA. Препоръката ми е да не си сменяш модулите като пуканки само да си тестваш. Успех!
Не искам да ги обидя , но не смятам ,че те разполагат с тази по сериозна техника за която говориш?![]()
![]()
То е от ясно по ясно че тези хора които ти работят по колата нямат и на идея какво правят... Дано не направят някоя по-голяма беля...
Само да подчертая ,че до момента в този сервиз не е сменена нито една част от колата!
Също така за това ,че колата седи цяла седмица там и труда който е хвърлен по разгадаването на проблема аз не дължа нищо!
Лично със собственика на сервиза се разбрахме , че ще заплатя това което се намери като проблем, който до момента не е открит!
Не искам да изглежда като ,че аз защитавам този сервиз.....просто хората се опитват да ми помогнат по някакъв начин!

- netmurder
- старши ентусиаст
-
Royal написа:netmurder написа:Royal написа:Trixster написа:Не че с INPA може да направиш малко, но си има доста по-сериозна апаратура. Изобщо не ми е цел да те заяждам, но няма как да закараш колата в сервиз и тя да не може да запали от 5-ти октомври до днес. Не знам какъв съвет да ти дам, има достатъчно платени обяви на сервизи от София, Пловдив, Варна, Добрич, където има доказани диагностици и хора които не работят сaмос с INPA. Препоръката ми е да не си сменяш модулите като пуканки само да си тестваш. Успех!
![]()
Само да подчертая ,че до момента в този сервиз не е сменена нито една част от колата!
Също така за това ,че колата седи цяла седмица там и труда който е хвърлен по разгадаването на проблема аз не дължа нищо!
Лично със собственика на сервиза се разбрахме , че ще заплатя това което се намери като проблем, който до момента не е открит!
Не искам да изглежда като ,че аз защитавам този сервиз.....просто хората се опитват да ми помогнат по някакъв начин!![]()
![]()
Колега не ме разбирай погрешно, аз не искам да кажа нищо лошо за сервиза, просто такъв тип кола не им е от техния калибър може би... Няма срамно в това... Много малко хора разбират от електрониката в тези коли...
- Royal
- кандидат ентусиаст
-
netmurder написа:Royal написа:netmurder написа:Royal написа:Trixster написа:Не че с INPA може да направиш малко, но си има доста по-сериозна апаратура. Изобщо не ми е цел да те заяждам, но няма как да закараш колата в сервиз и тя да не може да запали от 5-ти октомври до днес. Не знам какъв съвет да ти дам, има достатъчно платени обяви на сервизи от София, Пловдив, Варна, Добрич, където има доказани диагностици и хора които не работят сaмос с INPA. Препоръката ми е да не си сменяш модулите като пуканки само да си тестваш. Успех!
![]()
Не искам да изглежда като ,че аз защитавам този сервиз.....просто хората се опитват да ми помогнат по някакъв начин!![]()
![]()
Колега не ме разбирай погрешно, аз не искам да кажа нищо лошо за сервиза, просто такъв тип кола не им е от техния калибър може би... Няма срамно в това... Много малко хора разбират от електрониката в тези коли...
Колега това го разбрах отдавна но вече беше късно,
някак ще я оправим тази кола

Аз имах същия проблем преди 2 седмици.... и се оказа че е от ключа... загубила кодовете, и по същия начин - върти но не пали. Тези твой майстори какво са те направили 

- Royal
- кандидат ентусиаст
-
Колеги колата вече е ЖИВА!!!!!!!!
Проблема наистина беше в компютъра...
Беше му зададено да не подава ток до дюзите!!!! Което в следствие и състоянието на модулите
се оказва ,че колата наистина е била прихваната и хакната с цел кражба!!!!
ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ!!!! ВСИЧКО ТОВА СТАНА ЗА 20 МИНУТИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Проблема наистина беше в компютъра...
Беше му зададено да не подава ток до дюзите!!!! Което в следствие и състоянието на модулите
се оказва ,че колата наистина е била прихваната и хакната с цел кражба!!!!
ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ!!!! ВСИЧКО ТОВА СТАНА ЗА 20 МИНУТИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- rmwest
- Потребител
-
- Кара: 530D e60
- Мечтае да кара: m6 :D
браво!сподели в сервиза ли я оправиха или колега от форума?и дано да няма повече такива премеждия!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- Royal
- кандидат ентусиаст
-
rmwest написа:браво!сподели в сервиза ли я оправиха или колега от форума?и дано да няма повече такива премеждия!
В сервиза я оправиха!

Оправиха компа и двата модула

Хакера е много добър, проблема е , че работи бавно!
Но прави всички модули(кас, ссс, и други) , за цялата тази процедура по колата
ми взеха 300 лв !!!! Проблема е как да си опазим колите от такива главоболия?!

- netmurder
- старши ентусиаст
-
Royal написа:rmwest написа:браво!сподели в сервиза ли я оправиха или колега от форума?и дано да няма повече такива премеждия!
...... Проблема е как да си опазим колите от такива главоболия?!
Ами колега има само едно решение, отиваш да живееш в друга държава... за жалост това е действителността в нашата мила Родина...
- Royal
- кандидат ентусиаст
-
netmurder написа:Royal написа:rmwest написа:браво!сподели в сервиза ли я оправиха или колега от форума?и дано да няма повече такива премеждия!
...... Проблема е как да си опазим колите от такива главоболия?!
Ами колега има само едно решение, отиваш да живееш в друга държава... за жалост това е действителността в нашата мила Родина...

74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5