Питане Е61

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 525 DA

Re: Питане Е61

Мнение от djerityyy » 08 Окт 2015, 0:09

Giorceto написа:Винаги има масло след турбото, ако искаш да го оправиш за по-дълуъг перидо от време, след като си оправим уплътнението там си свали и си изчисти кулера и в него явно има известно количество масло. Пък като си тръгнал не е лошо и ЕГРа да си изчистиш ако не си ;)

Колега, ЕГРа съм го чистил преди около 15 000 км. а кулера е сменян след като се срещнах с неква огромна лисица по пътя...това се случи миналата година или има няма 10тина хиляди км.Наистина се надявам тоя теч да спре след като сменя уплътнението,понеже има доста омаслено надолу по тампона и кората,а и самата тръба си се мърда доста леко в страни,което е странно поне за мен...не,че имам и някаква представа как трябва да е!!Тази тръба която влиза в турбото не трябва ли да е захваната по здраво,а не да я помръдвам наляво-надясно с ръка...между другото на схемата има още някакво уплътнение или скоба при захвата,което също съм поръчал.Опитвам се по някакъв начин да полагам грижи както си му е реда,но винаги излиза по нещо за което да се мисли :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :banghead: :banghead: :banghead: но в крайна сметка си ми е удоволствие и не приемам автомобила единствено за средство с което да се предвижа от т. А до т.Б...дори на моменти се усещам как се вманиачавам :conf: :conf: :conf: :kuku: :kuku: :kuku:

Предишна

Назад към Е60/Е61