ПРОБЛЕМ С ПАЛЕНЕТО 530I 258PS
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
ПРОБЛЕМ С ПАЛЕНЕТО 530I 258PS
Здравейте колеги,имам проблем с топлия старт на бмв-то.Когато е студена пали от раз,когато загрее върти по 5,6 до 10сек и чак тогава пали.На диагностика грешки няма (чета я с оргиналната програма).принудително я паля на газ нещата са без промяна,принудих се да купя оригинален датчик на колянов вал,но уви проблема си остана.Някакви идей накъде да продължавам?Благодаря ви предварително.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: ПРОБЛЕМ С ПАЛЕНЕТО 530I 258PS
lubolrn написа:Здравейте колеги,имам проблем с топлия старт на бмв-то.Когато е студена пали от раз,когато загрее върти по 5,6 до 10сек и чак тогава пали.На диагностика грешки няма (чета я с оргиналната програма).принудително я паля на газ нещата са без промяна,принудих се да купя оригинален датчик на колянов вал,но уви проблема си остана.Някакви идей накъде да продължавам?Благодаря ви предварително.
Нещо газовата да не бъзика нещата?
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
По скоро няма дае от газта , те правят проблеми на студен старт най вече ако са разцентровани.
Все пак да каже модела на газовата може да погадаем.
Пробвай както работи на газ загряла да я прехвърлиш на бенз, трябва да мине без да разбереш .ако не е настроена ше притрепери. възможно е да не ти затваря нещо я инжектор я изпарител да вкарва газ някъде
Все пак да каже модела на газовата може да погадаем.
Пробвай както работи на газ загряла да я прехвърлиш на бенз, трябва да мине без да разбереш .ако не е настроена ше притрепери. възможно е да не ти затваря нещо я инжектор я изпарител да вкарва газ някъде

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Според мен е точно от газовата. Имах подобен проблем на старата ми бензинова кола, която беше на газ. Проблемът беше, че когато е студена или е постояла повече от час нямаше проблем, но ако трябваше да я паля малко след като съм я загасил, палеше трудно. При мен мембраната в изпарителя на газовата се беше спукала и изпускаше остатъчната газ в системата в колектора, и при палене колата един вид се давеше. След смяна на въпросната мембрана, всичко се оправи.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
badsharki написа:Според мен е точно от газовата. Имах подобен проблем на старата ми бензинова кола, която беше на газ. Проблемът беше, че когато е студена или е постояла повече от час нямаше проблем, но ако трябваше да я паля малко след като съм я загасил, палеше трудно. При мен мембраната в изпарителя на газовата се беше спукала и изпускаше остатъчната газ в системата в колектора, и при палене колата един вид се давеше. След смяна на въпросната мембрана, всичко се оправи.
И аз мисля,че влиза газ в рейката,я от дефектна дюза или мембраната на ги-то.
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Спри газта и карай един ден на бензин.Ако се оправи,търси проблема по газовата.Ако не,изчисти бензиновте дюзи.Имах такъв проблем и се оказа от мръсни бензинови дюзи които като се стоплят стават ок но като са студени правят същото...Има едно "кранче" на нивомера на бутилката затяга се с клещи или на ръка.Идеята е по трасето от бутилката до инжекторите да остане празно без газ.Затягаш и обръщаш на газ след секунди само ще обърне на бензин като изразходи количеството по тръбите.
Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk 2
Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk 2

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
За да се изключи проблем от газовата уредба,трябва да се затворят клапаните на бутилката и да се изгори останалата газ по маркучите.
Така ако има дефектна дюза няма как да пълни двигателя с газ.
пс. Колегата го е обяснил.
Така ако има дефектна дюза няма как да пълни двигателя с газ.

пс. Колегата го е обяснил.
Благодаря ви за отзивите ще спра газта напълно и ще пробвам така,и ще дам отговор веднага след като имам резултат.Иначе газовата е БРЦ секюенти и е слагана в Италиа,мисля че е най високия клас.
Здравейте колеги,искам да Благодаря на всички отзовали се на тази тема,и да споделя.......................спукана мембрана на изпарителя..........
Това и беше проблема,сега са поръчани мембраните и да се надявам че през другата седмица ще имам финал за проблема.Успех на всички.
Това и беше проблема,сега са поръчани мембраните и да се надявам че през другата седмица ще имам финал за проблема.Успех на всички.

9 мнения
• Страница 1 от 1