Въпрос за автоматика
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ilian tenev
- Потребител
-
- Кара: 530d e60
Въпрос за автоматика
Здравейте колеги.обърнах форума наопаки но никъде не открих подобна тема..
карам от няколко месеца е60 530д автомат 2005.ще се пробвам да обесня цветно какво ме притеснява.....в движение когато подам по смело газ и рязко пусна педала на газта се чува едно изсвирване..все едно някои подсвирва с уста...незнам дали това трябва да ме притеснява или е нормално но е дразнещо.благодаря предварително за отзовалите се на глупавият въпрос. 

Re: Въпрос за автоматика
Така както го описваш според мен няма общо с автоматика, а се чува разтоварването на турбото. 

- ilian tenev
- Потребител
-
Благодарности за вниманието колега
....Май по добре е да е от турбото...а нормално ли е така да разтоварва.....или скоро ще ме натовари по джоба за ново..

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
dimodi написа:Така както го описваш според мен няма общо с автоматика, а се чува разтоварването на турбото.
+1
Ама дали е от натоварването или разтоварването не се знае.... Ако е изкормен катализатора може така да се чува...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- ilian tenev
- Потребител
-
Може наистина да е махнат катализатора.като цяло разбирам че не е болка за умиране.благодаря на отзовалите се..
живи и здрави....

Аз съм без катализатор и ДПФ.Турбото,което е ново,
, се чува една идейка,по - силно от преди,но чак толкова да свири???? Виж дали ти дърпа масло и дали има много луфт,че може и да тръгнало да сдава багажа???

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
И аз направух грешка та махнах катализатора та сега се чува повече турбината
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
ilian tenev написа:Здравейте колеги.обърнах форума наопаки но никъде не открих подобна тема..карам от няколко месеца е60 530д автомат 2005.ще се пробвам да обесня цветно какво ме притеснява.....в движение когато подам по смело газ и рязко пусна педала на газта се чува едно изсвирване..все едно някои подсвирва с уста...незнам дали това трябва да ме притеснява или е нормално но е дразнещо.благодаря предварително за отзовалите се на глупавият въпрос.
Карай смело колата просто разтоварва най-вероятно са ти махнати филтрите по изпускателната система и затова го чуваш по-силно , и при мен е така. Лично мен това ми харесва. Ето виж този клип https://youtu.be/vlDU92c8di8?t=83 , ако така се чува нямаш никакви проблеми по колата , поне според мен

- ilian tenev
- Потребител
-
CrazyElement написа:ilian tenev написа:Здравейте колеги.обърнах форума наопаки но никъде не открих подобна тема..карам от няколко месеца е60 530д автомат 2005.ще се пробвам да обесня цветно какво ме притеснява.....в движение когато подам по смело газ и рязко пусна педала на газта се чува едно изсвирване..все едно някои подсвирва с уста...незнам дали това трябва да ме притеснява или е нормално но е дразнещо.благодаря предварително за отзовалите се на глупавият въпрос.
Карай смело колата просто разтоварва най-вероятно са ти махнати филтрите по изпускателната система и затова го чуваш по-силно , и при мен е така. Лично мен това ми харесва. Ето виж този клип https://youtu.be/vlDU92c8di8?t=83 , ако така се чува нямаш никакви проблеми по колата , поне според мен
Хахахах този звук е ужасно смешен

Tool - Fear Inoculum
10 мнения
• Страница 1 от 1