Смяна на език
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Смяна на език
Натискаш М и после натискаш 1, не е нужно да го задържаш. Червеното на М ще изгасне. 

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Направих го, по описаният начин, но не запомни езика....
седалката си запомни настройката и си остана в новата позиция, но езика и радиото не се запомниха..... явно е друг начина....все си мисля, че трябва да направя нещо с ключалката, ама какво... айдрайва си загуби настройката, като си играх с ключа и отключвах и заключвах и задържах ключа, за да отвори / затвори стъклата, шибедах и тогава нещо се промени....

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
memorex написа:http://www.programyourkeys.com/BMW_5-Series_Key_Remote_Control_Fob_Programming.html
И това го пробвах, веднага, но не се оправя, ключа си работи, отключва, заключва, дига прозорци и затваря шибедаха, отваря багажника, всичко му е както трябва, хваща и от сериозно разстояние, проблема, е че заключа ли колата айдрайва си сменя езика от английски на немски и радиото винаги е на радио Фреш

не я ли заключа и цял ден да си стои колата, качвам се, паля и всичко си е както съм я оставил, явно трябва да отида в официален сервиз да ми кажат как да я оправя

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
BMW_1914 написа:oci написа:Твоя приятел е абсолютно прав
Убедих се, че е прав, но той не се сеща как я е оправил неговата, а и сега е в Германия, днес и направих тест и установих ,че ключа си е запомнил някакви настройки и не мога да го оправя![]()
По принцип слушам в колата CD или радио Fresh, но днес пускам каквото и да е друго радио, гася колата, заключам - отключвам, паля и колата винаги е на Freshбез значение на кое радио съм я оставил преди това, ако не я заключа, изчаквам колкото и време си искам и винаги е на последната станция на която съм я оставил и всичко си е както съм я оставил.
Пак днес размествам седалката, заключвам - отключвам иседалката си сменя позицията - винаги на едно и също положение си отива.
Ако не я заключа всичко си стои както съм я оставил - станция на радиото, език на айдрайва, позиция на седалка и волан, както и страничните огледала също се връщат на една позиция, ако ги разместя.
Четох къде ли не и не мога да намеря, как да си оправя настройките на ключа и да запомни моите
След откачане на акумулатора и закачане след 15-тина минути всичко по колата се оправи - вече не си сменя езика, а си помни на които я оставя, радиото и нивото на звука също си стоят както ги оставя.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2