инсталация на TIS
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
инсталация на TIS
вече втори ден се опитвам да инсталирам TIS 2007 безуспешно. след като инсталирам sysadm се опитвам да инсталирам и TIS, но ми дава грешка, че не може да намери инсталационият файл. инсталацията я правя от твърдият диск - т.е. след като съм свалил архива, го разархивирам на твърдия диск и се опитвам да инсталирам от там. Имам някакво странно чувство, че нещо се обърква цялата система, защото инсталацията не я правя от DVD а от твърдият диск.
някой успял ли е да инсталира TIS от твърд диск или първо трябва да се запише на DVD и после да се инсталира?
някой успял ли е да инсталира TIS от твърд диск или първо трябва да се запише на DVD и после да се инсталира?
Re: инсталация на TIS
Защо не си сложиш ISTA-D (Rheingold) с данните към 08/2015 - тя включва всички сервизни документи.
много просто - защото я нямам, а я нямам, защото софтуера за четене на грешки съм го качил на един стар лаптоп (Р4), който си го пазя, защото има сериен порт. Та общо взето на този лаптоп сигурно трудно може да се сложи по - голям твърд диск. С две думи, за моите нужди всичко е иделано, само ми липсва TIS - не че и без него не става, но общо взето има полезни документи.
Другият момент е, че ISTA не съм я виждал на нещо друго освен торенти, а тук с торентите е малко сложно - повечето пъти се следи трафика и свалянето от торенти е свързано повечето пъти с проблеми. Ако някой има директен линк за сваляне на ISTA, може да пробвам и това решение.
Другият момент е, че ISTA не съм я виждал на нещо друго освен торенти, а тук с торентите е малко сложно - повечето пъти се следи трафика и свалянето от торенти е свързано повечето пъти с проблеми. Ако някой има директен линк за сваляне на ISTA, може да пробвам и това решение.
Ще ти изпратя линк от моя сървър за ISTA-D-3.51.13.7z (файла е 8.7ГБ, а след разархивиране става около 20ГБ).
4 мнения
• Страница 1 от 1