Е60 или Х5
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Sportakus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5, Е46 330 XI
- Мечтае да кара: X6
Re: Е60 или Х5
bordo_77 написа:Sportakus написа:Защо преди да си закупите още автомобила, мислите за ремонти и проблеми, що за наqласа е това??? Никои от форума немоjе да ти каjе какво и коqа ще ти се с4упи. Пък и трябва сам да знаеш какво искаш, друото е късмет. Карам моя хикс от една qодина и съм му врътнал 25 000км до сеqа и нищо не съм ремонтирал по неqо, явно съм попаднал на добър екземпляр. Така 4е взимаи каквото ти е на сърце и късмета да е с тебе
Колега, сръбска ли ти е клавиатурата
Не колеqа, просто стана нещо и не работят някои от буквите, а не остава време да qо отнеса на ремонт

- nov77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 525dА
А торка на GM като цена за рециклаж или нов,като торка на ZF ли е? Примерно около 3000лв. Така ли е?
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
как 3000 лв. та той на ZF нов от представителството на ZF е към 1700 лв., но общо взето са идентични цените, но драмта е по-голямо ако се остави да се счупи.
- nov77
- кандидат ентусиаст
-
Занчи каквото и да стане мах.3000лв.ремонт по скоростите. Отново благодаря на колегата Taruno. 

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
nov77 написа:Занчи каквото и да стане мах.3000лв.ремонт по скоростите. Отново благодаря на колегата Taruno.
Колега не знам дали четеш правилно, защото ако оставиш да се счупи торка при тази скоростна кутия, може да се наложи да я сменяш с друга...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- nov77
- кандидат ентусиаст
-
Да разбрах правилно за торка. Пък явно трябва да се внимава повече със старите кутии. Мисълта ми беше,че дори да се прецака цялата кутия може да се смени с нова/втора употреба/ до около 3000 лв. При положение,че са разпространени.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Втората употреба нали се сещаш, че няма да е чистонова с гаранция... и най вероятно ще е в подобно състояние на твойта.
- nov77
- кандидат ентусиаст
-
То стана малко като нероден Петко. Има време да мисля,пък каквото сабя покаже. Благодаря на всички за съветите, поне се ориентирах.
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
1г карах е61 , сега съм с х5 е53 218кс...грам не съжалявам ,че я продадах е61ката...
зимата никаква я няма, с чисто нови гуми неможе да качи един баир та ме дърпаха на два пъти...непрекъснато светят лампи/аларми - я непоставен колан, ниско налягане в гумите, колко оставало до смяна на накладлките, анти трап функцията на предното стъкло изписа аларма и куп други бъгове....пълна с електроника,да ти побелеят косите... и климатика нов компресор сложих,ама неможе грам да се сравнява с е53...то за тази кола ти трябва комп с диагности под ръка да и чистиш грешките непрекъснато.
единственото по-хубаво нещо в е61 беше навигацията и малко по-комфортното возене.
е53 по-проходима, по-широка,по луксозна вътре,няма ги тези пластмаси които непрекъснато скърцат и придават евтин вид....
това е мое мнение,добито от база на личния опит и никой не може да го промени ...повече никога е60/е61 , колкото по-нова толкова по трошлива...
лека ве4ер
зимата никаква я няма, с чисто нови гуми неможе да качи един баир та ме дърпаха на два пъти...непрекъснато светят лампи/аларми - я непоставен колан, ниско налягане в гумите, колко оставало до смяна на накладлките, анти трап функцията на предното стъкло изписа аларма и куп други бъгове....пълна с електроника,да ти побелеят косите... и климатика нов компресор сложих,ама неможе грам да се сравнява с е53...то за тази кола ти трябва комп с диагности под ръка да и чистиш грешките непрекъснато.
единственото по-хубаво нещо в е61 беше навигацията и малко по-комфортното возене.
е53 по-проходима, по-широка,по луксозна вътре,няма ги тези пластмаси които непрекъснато скърцат и придават евтин вид....
това е мое мнение,добито от база на личния опит и никой не може да го промени ...повече никога е60/е61 , колкото по-нова толкова по трошлива...
лека ве4ер

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
don_mimo написа:1г карах е61 , сега съм с х5 е53 218кс...грам не съжалявам ,че я продадах е61ката...
лека ве4ер
Колега доста скептично гледам на мнението ти,защото Е 53 е всеизвестна с много проблеми и при теб ситуацията говори да си имал много скапан е60 екземпляр, тия гореописаните не са от честите драми и освен това всичката тая електроника я имаш и в Х5цата. Покарай и ще видим безаварийни пожелавам, но хвърли едно око на темите с детските болести на е53, защото хем не са малко хем сметката е дебела
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2