масло
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Re: масло
6inlinepower написа:За нищо колега, трябва само да познаваш един доцент химик и негови колеги, инжинер в Шеврон, няколко години четене, осмисляне и анализ на информацията, няколко експеримента...и етооо
Че какво му е

Е похвали се накрая с твойте голи знания.Дето казал оня , какво да извадя аз освен едни голи знания. 

- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Не откриваме топлата вода, само канализираме информацията 

- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Колега да ти кажа честно, съм чувал само да се внасят малки количества, по скоро с цел за лична употреба, иначе най-близко имат официален дилър в Гърция.
Колеги,някой слагал ли е на Bardahl,добавки за масло? Аз се замислям за фюлериновата добавка или за турбо протект,евентуално??? Напоследък,попадам на субекти,с други марки автомобили обаче
,които разправят,че уж работели,знам ли?Тези за нафтата,ги хакам чат пат и мога да потвърдя,че имат ефект!

Има доста предавания по ТВ-то съм гледал (последното пета предавка) където точно иследваха няколко продукта добавки за масло (английски естествено), при проверка се оказа че в най-добрия случей нищо не правят и по-лошо могат да влошът показателите на маслото. Та и тази добавка ще е същото според мен.
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3