РЕШЕН! Проблем с ресет на сървиса за накладки.
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: РЕШЕН! Проблем с ресет на сървиса за накладки.
Аз смених накладките преди 1-2к км. и вчера ми светна, че ми остават 900км. (жълто предупреждение). Тръгнах да занулявам и опаа, стана червено и отидоха накладките на -25000 (става дума за задните) и няма ресетване
Разгледах натам насам и ей сега вдигнах колата на крик, без да свалям гумата, разкачих датчика и закачих един резистор от 2 ома на буксата, влязох в колата ресетнах си като белите хора накладките (вече са на 50 000км.), включих датчика и всички са щастливи 

- Mario Baloteli
- Потребител
-
здравеите, аз пък не знам как да си ресетна сървиза за накладките от скоро имам бмв е39 и ония ден си смених дискове с накладки и датчици и продалжава да свети (!) ще съм благодарен ако ми помогнете 

Не знам как се влиза в скритото меню на Е39. При нас е -> даваш на контакт и задържаш черното на таблото, дакато ти покаже масла, накладки, филтри, оставащи км.
Давам една идея, която попих от чужди форуми. Както много други и аз смених накладки и се опитах да нулирам. И хоп -25 000 (задни). Веднага ми причерня след като се сетих какви ядове брах с предните преди 3 месеца поради същата причина (не ми смениха датчиците). Смених датчиците с нови. Отново се опитвам да нулирам и отново - 25 000 и отнов о и отново
И се сетих, че в един чужд форум са намерили решение. Когато излезе Reset? и задържите черното, в момента, в който излезнат ------ веднага изгасяте от контакт колата. Палите и всичко е наред 
Давам една идея, която попих от чужди форуми. Както много други и аз смених накладки и се опитах да нулирам. И хоп -25 000 (задни). Веднага ми причерня след като се сетих какви ядове брах с предните преди 3 месеца поради същата причина (не ми смениха датчиците). Смених датчиците с нови. Отново се опитвам да нулирам и отново - 25 000 и отнов о и отново

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2