Проблем с оборотите на e60 530d 2005г
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с оборотите на e60 530d 2005г
Здравейте! Пиша с молба за мнение . Имах проблем с турбото . След което го смених.. Колата не вървеше както в предишното и състояние. Върнах я отново в сервиза.Там ми казаха че катализатора се е напълнил с масло и се е запушил . Е отрязахме го... Колата върви перфектно до 3000 оборота. И лошото е,че не ги минава. Казаха ми че е от дебитомера. Според вас възможно ли е да е така? Не вярвам много на майстори за това питам вас.Може би вие сте имали такъв проблем. Ще очаквам да го споделите
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Re: Проблем с оборотите на e60 530d 2005г
Как прецениха че е дебитомера казаха ли ти?Диагностика правиха ли?
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Къде ги намирате тея майстори не знам, пулен катализатор?!!?!??!?!??! И обороти от дебитомер, зарежи. Пишман майстора и бягай на свясна диагностика
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
Актуатора на турбото по скоро ти прави проблем,аз имах подобен проблем ....смених си маслото и релето на свещите и се оправи незнам дали имат някаква връзка или просто съвпадение...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Hasan8903 написа:Здравейте! Пиша с молба за мнение . Имах проблем с турбото . След което го смених.. Колата не вървеше както в предишното и състояние. Върнах я отново в сервиза.Там ми казаха че катализатора се е напълнил с масло и се е запушил . Е отрязахме го... Колата върви перфектно до 3000 оборота. И лошото е,че не ги минава. Казаха ми че е от дебитомера. Според вас възможно ли е да е така? Не вярвам много на майстори за това питам вас.Може би вие сте имали такъв проблем. Ще очаквам да го споделите
Макар че може да има много причини ако трябва да гадаем аз бих проверил MAP сензора защото ако той не отчита след 3000 об по-високи стойности на надува ( може и уплътнението да е скъсано ),компютъра ще реже от горивото и до там.МАF -а може да се откачи буксата му и да се направи тест дали ще вдигне оборотите над 3000.
Re: Проблем с оборотите на e60 530d 2005гм
И аз незнам вече от къде намерих този майстор. Не съм в България и това беше един от малкото ми варианти. Колата за трета седмица е в сервиза.платих една камара пари и нищо. Казаха че са сменили всички датчици и т.н. Колата не показвала уж никакви грешки ..жалко че не я закарах в бмв сервиза но сумата от /120€ на час само за труд ми се стори високичка. Искам да смъкнат това турбо и да опит с друго но.. И те едни майстори :х 15 човека се изредиха никой не е разбрл нищо освен това че колата мн рядко се оправяла да вдига над 3000 об .. :х нямам думи :х
6 мнения
• Страница 1 от 1