Въпрос за лампа за бега на таблото
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Въпрос за лампа за бега на таблото
iceblast написа:Кантара нищо му няма, освен ако някой не го нажули с коляно или нещо подобно. Моят е на 9г., на старата кола беше на 10-11 и все бяха здрави. Нов е най-добре, но по това, което виждам никой няма да даде 4-500лв. и масово ги залъгват, я с резисторче, я софтуерно.
Всеки сам си преценява все пак, но аз лично не бих оставаил нещо такова да не работи коректно.
мога ако искаш да ти снимам кантара който не е прецакан от коляно, а от стореене и това, че го е гряло слънцето през тапицерията целия е на бабунки като нагръчкан, а и ти как ще го прецениш дали работи ще го щракнеш на буксата и ще го провериш ама колко ще изкара божа работа, аз лично смятам, че се сменя ако се сменя само с нов или просто се изключва за да не даваш двойно повече пари.
Не ме разбирай погрешно, ново е най-добре, но ако трябва да избирам премахване или втора употреба бих взел втора, лично мнение.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
На бабуни става от подгрева, който го пече. Не е на пряка слънчева светлина.
- oci
- старши ентусиаст
-
adovet написа:На бабуни става от подгрева, който го пече. Не е на пряка слънчева светлина.
и от него

- dallev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: космически кораб
Здравейте , колеги , искам да ви попитам някой знае ли как да си махна светещата лампа за бега и за колана които ми светят на таблото.Чрез компютър ли или има и друг вариант ?
Зависи защо ти светят. Компютър ще ти каже защо светят след това отстраняваш проблема, чистиш грешката и готово.
- bijuto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5GT F07 530 xDrive 258hp
dallev написа:Здравейте , колеги , искам да ви попитам някой знае ли как да си махна светещата лампа за бега и за колана които ми светят на таблото.Чрез компютър ли или има и друг вариант ?
Какво ще кажете за това ? Дали ще им свърше работа на колегите със светещи лампи на беговете ?
http://prodavalnik.com/simulator-erbeg- ... -i40933577
- oci
- старши ентусиаст
-
bijuto написа:dallev написа:Здравейте , колеги , искам да ви попитам някой знае ли как да си махна светещата лампа за бега и за колана които ми светят на таблото.Чрез компютър ли или има и друг вариант ?
Какво ще кажете за това ? Дали ще им свърше работа на колегите със светещи лампи на беговете ?
30 лв на вятъра при положение, че можеш да го направиш същото за 1 лев.
- bijuto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5GT F07 530 xDrive 258hp
oci написа:bijuto написа:dallev написа:Здравейте , колеги , искам да ви попитам някой знае ли как да си махна светещата лампа за бега и за колана които ми светят на таблото.Чрез компютър ли или има и друг вариант ?
30 лв на вятъра при положение, че можеш да го направиш същото за 1 лев.
Еми щом може за 1 лв. нека го направят колегите, на мен това ми попадна случайно като разглеждах обявите, и реших че може да е полезно.
- cvetochek
- Потребител
-
- Кара: BMW E60
Здравейте,имам Е60 3 дизел,свети ми лампата за еъбега,казаха ми че ми е заминал някакъв модул или блок който управлява еърбега,намира се в отпред долу под жабката,та въпроса ми е дали при удар ще сработят еърбеците или не?
- zdravko555
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530 d Auto '04
НЕ, няма да сработи.
cvetochek написа:Здравейте,имам Е60 3 дизел,свети ми лампата за еъбега,казаха ми че ми е заминал някакъв модул или блок който управлява еърбега,намира се в отпред долу под жабката,та въпроса ми е дали при удар ще сработят еърбеците или не?
Кой го каза това и на какво основание. Какви грешки записва или въобще не комуникира с модула. В жабката е главният модул за беговете, но в колата има още 7 някъде, които също могат да предизвикат светенето на лампата на таблото.
- cvetochek
- Потребител
-
- Кара: BMW E60
iceblast написа:cvetochek написа:Здравейте,имам Е60 3 дизел,свети ми лампата за еъбега,казаха ми че ми е заминал някакъв модул или блок който управлява еърбега,намира се в отпред долу под жабката,та въпроса ми е дали при удар ще сработят еърбеците или не?
Кой го каза това и на какво основание. Какви грешки записва или въобще не комуникира с модула. В жабката е главният модул за беговете, но в колата има още 7 някъде, които също могат да предизвикат светенето на лампата на таблото.
Правя си извода от това,че след като го извадиха и почистиха,лампата на еърбега изгасна за 10-20 сек и след това пак светна.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2