Въпрос за лампа за бега на таблото

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Въпрос за лампа за бега на таблото

Мнение от oci » 18 Фев 2014, 15:47

iceblast написа:Кантара нищо му няма, освен ако някой не го нажули с коляно или нещо подобно. Моят е на 9г., на старата кола беше на 10-11 и все бяха здрави. Нов е най-добре, но по това, което виждам никой няма да даде 4-500лв. и масово ги залъгват, я с резисторче, я софтуерно.

Всеки сам си преценява все пак, но аз лично не бих оставаил нещо такова да не работи коректно.

мога ако искаш да ти снимам кантара който не е прецакан от коляно, а от стореене и това, че го е гряло слънцето през тапицерията целия е на бабунки като нагръчкан, а и ти как ще го прецениш дали работи ще го щракнеш на буксата и ще го провериш ама колко ще изкара божа работа, аз лично смятам, че се сменя ако се сменя само с нов или просто се изключва за да не даваш двойно повече пари.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 18 Фев 2014, 16:49

Не ме разбирай погрешно, ново е най-добре, но ако трябва да избирам премахване или втора употреба бих взел втора, лично мнение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 18 Фев 2014, 16:55

На бабуни става от подгрева, който го пече. Не е на пряка слънчева светлина.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 19 Фев 2014, 9:51

adovet написа:На бабуни става от подгрева, който го пече. Не е на пряка слънчева светлина.

и от него :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11
Мечтае да кара: космически кораб

Мнение от dallev » 23 Фев 2014, 23:49

Здравейте , колеги , искам да ви попитам някой знае ли как да си махна светещата лампа за бега и за колана които ми светят на таблото.Чрез компютър ли или има и друг вариант ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от iceblast » 24 Фев 2014, 0:12

Зависи защо ти светят. Компютър ще ти каже защо светят след това отстраняваш проблема, чистиш грешката и готово.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 5GT F07 530 xDrive 258hp

Мнение от bijuto » 25 Фев 2014, 13:28

dallev написа:Здравейте , колеги , искам да ви попитам някой знае ли как да си махна светещата лампа за бега и за колана които ми светят на таблото.Чрез компютър ли или има и друг вариант ?

Какво ще кажете за това ? Дали ще им свърше работа на колегите със светещи лампи на беговете ?
http://prodavalnik.com/simulator-erbeg- ... -i40933577

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 25 Фев 2014, 17:21

bijuto написа:
dallev написа:Здравейте , колеги , искам да ви попитам някой знае ли как да си махна светещата лампа за бега и за колана които ми светят на таблото.Чрез компютър ли или има и друг вариант ?

Какво ще кажете за това ? Дали ще им свърше работа на колегите със светещи лампи на беговете ?

30 лв на вятъра при положение, че можеш да го направиш същото за 1 лев.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 5GT F07 530 xDrive 258hp

Мнение от bijuto » 25 Фев 2014, 18:01

oci написа:
bijuto написа:

30 лв на вятъра при положение, че можеш да го направиш същото за 1 лев.

Еми щом може за 1 лв. нека го направят колегите, на мен това ми попадна случайно като разглеждах обявите, и реших че може да е полезно.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E60

Мнение от cvetochek » 04 Мар 2014, 12:43

Здравейте,имам Е60 3 дизел,свети ми лампата за еъбега,казаха ми че ми е заминал някакъв модул или блок който управлява еърбега,намира се в отпред долу под жабката,та въпроса ми е дали при удар ще сработят еърбеците или не?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530 d Auto '04

Мнение от zdravko555 » 05 Мар 2014, 13:43

НЕ, няма да сработи.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от iceblast » 05 Мар 2014, 13:54

cvetochek написа:Здравейте,имам Е60 3 дизел,свети ми лампата за еъбега,казаха ми че ми е заминал някакъв модул или блок който управлява еърбега,намира се в отпред долу под жабката,та въпроса ми е дали при удар ще сработят еърбеците или не?

Кой го каза това и на какво основание. Какви грешки записва или въобще не комуникира с модула. В жабката е главният модул за беговете, но в колата има още 7 някъде, които също могат да предизвикат светенето на лампата на таблото.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E60

Мнение от cvetochek » 03 Юни 2015, 10:49

iceblast написа:
cvetochek написа:Здравейте,имам Е60 3 дизел,свети ми лампата за еъбега,казаха ми че ми е заминал някакъв модул или блок който управлява еърбега,намира се в отпред долу под жабката,та въпроса ми е дали при удар ще сработят еърбеците или не?

Кой го каза това и на какво основание. Какви грешки записва или въобще не комуникира с модула. В жабката е главният модул за беговете, но в колата има още 7 някъде, които също могат да предизвикат светенето на лампата на таблото.

Правя си извода от това,че след като го извадиха и почистиха,лампата на еърбега изгасна за 10-20 сек и след това пак светна.

Предишна

Назад към Е60/Е61