Грешка DBC, DCS и Старт асистънт 525d LCI - Поправена
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Грешка DBC, DCS и Старт асистънт 525d LCI - Поправена
Както пише и в заглавието по време на движение колата изписа тези 3 грешки и редуцира скоростта, това се случи за първи път преди 2дни докато пътувах извън града. Отбих, изгасих, извадих ключа и след повторното стартиране всичко си беше нормално, но вчера и днес отново 2 пъти същият номер, като 2 пъти и изгасна на място, а двигателят работеше неравномерно. След 2-3 рестарта нещата си дойдоха на място, но със сигурност ще се появи пак. Понеже нямам време сега да се занимавам с нея ще я закарам до сервиза следобяд, но ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще се радвам да ми даде насоки какъв евентуално може да е?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Nikolay1 на 08 Дек 2014, 18:56, променена общо 1 път
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
Re: Грешка DBC, DCS и Старт асистънт 525d LCI
Много често такива проблеми се появяват заради недостатъчно ток е ел. системата. Ако е почнало да го прави след застудяване на времето е още по-вероятно да е от него.
1. Акумулатор
2. Провери дали не е скъсана демпферната шайба
3. От скритото меню влез и гледай напрежението на генератора не трябва да е под 13.8 волта
1. Акумулатор
2. Провери дали не е скъсана демпферната шайба
3. От скритото меню влез и гледай напрежението на генератора не трябва да е под 13.8 волта
Tool - Fear Inoculum
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
Мерси за отговора. Единият път без да са светнали лампите, колата загуби мощност в движение и когато спрях и включих на свободна двигателят започна да се тресе и изгасна и затова имам съмнения дали ще е акумулатора или някоя друга глупост. Надявам се до няколко часа да имам повече яснота и ще пиша.
Oня русия
Oня русия
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
Така, проблема на първо четене се оказа пречупен кабел на датчика за налягане в рейката (кората го беше натиснала). Презапоих го и засега колата е добре. Единствено ме притеснява, че имаше записана грешка за късо съединение към маса (надявам се да е била заради оголената част на кабела).
Oня русия
Oня русия
4 мнения
• Страница 1 от 1