Мнения за едно немско Е60 530i
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Мнения за едно немско Е60 530i
Дай да си купя един комплакт за 600лв, ще почерпя 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
E34 написа:RIDDICK написа:Глупости?!Комплект маховик феродов притескател лагер Luk,я си направи update първо и тогава се изказвай кое е глупост!
Абсолютна глупост разбира се. Комплекта на LUK ми излезе точно 600лв + 100лв. за смяната = 700 бг левчета. При теб до 2000 явно са отишли за новогодишното парти на сервиза, честито може да основеш фондация! И аз съм минал през проблема даже и тема пусках тук...както и да е.
И чак пък да не включва на 4-та с часове...тва да не бръмчите бакшиши в лондоското сити в час пик бе
П.С: Честито на колегата за покупката, сигурен съм че ще се радва дълго на тази кола дай боже всекиму!
Колега само да те питам ти каква кола имаш... Че тези цени които обявяваш май не са за този модел или някой сериозно те е изпързалял с най големия ментак на пазара!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
netmurder написа:E34 написа:RIDDICK написа:Глупости?!Комплект маховик феродов притескател лагер Luk,я си направи update първо и тогава се изказвай кое е глупост!
Абсолютна глупост разбира се. Комплекта на LUK ми излезе точно 600лв + 100лв. за смяната = 700 бг левчета. При теб до 2000 явно са отишли за новогодишното парти на сервиза, честито може да основеш фондация! И аз съм минал през проблема даже и тема пусках тук...както и да е.
И чак пък да не включва на 4-та с часове...тва да не бръмчите бакшиши в лондоското сити в час пик бе
П.С: Честито на колегата за покупката, сигурен съм че ще се радва дълго на тази кола дай боже всекиму!
Колега само да те питам ти каква кола имаш... Че тези цени които обявяваш май не са за този модел или някой сериозно те е изпързалял с най големия ментак на пазара!!!
Е как каква кола има, Е34, разбира се от подписа

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
bordo_77 написа:netmurder написа:E34 написа:RIDDICK написа:Глупости?!Комплект маховик феродов притескател лагер Luk,я си направи update първо и тогава се изказвай кое е глупост!
Е как каква кола има, Е34, разбира се от подписа.
Е това обяснява цената на пълния комплект LUK

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
само маховика е 860 лева,и на мен ми е чудно как цял комплект ще е 600???
Долна помпа 90 лева.... и т.н....
Защото да сменяш само едно нещо което ти се струва проблемно без да обърнеш внимание и на другите,при автомобили като Е60 говори за ниска финансова култура.
Защото да сменяш само едно нещо което ти се струва проблемно без да обърнеш внимание и на другите,при автомобили като Е60 говори за ниска финансова култура.
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
Това може само да те радва да платиш 600лв,на мен ми костваше 970евро с отстъпка...,и не живея в лондонското сити а в дъблинското което по нищо не се различава от лондонското...обикновено 2-3 км се изминават за час..
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
- saleene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X6
- Мечтае да кара: BMW X6M
- Детайли за колата: BMW X6 4.0D M-performance pack 2017 , black 313bhp N57D30TOP
jorsenbmw написа:само маховика е 860 лева,и на мен ми е чудно как цял комплект ще е 600???
Колеги , комплекта включва : Притискателен диск , Феродов диск и "коксов" лагер , Маховика си е резервна част която не се предлага от афтър - маркет производители .

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Говорим в темата за проблем в скоростната кутия в който най-вероятно участва и маховика.Аз лично на съединител в такова състояние така и така ще се плаща за труд и ще се сваля скоростна кутия обикновено обръщам внимание и на маховика и всичко по предавателната линия двигател-заден диференциал.
Който иска да пести пари си е негова грижа.
Който иска да пести пари си е негова грижа.
- Persecutor
- Потребител
-
- Кара: 323ti е36, 530i е60
- Мечтае да кара: през просото
Благодаря за съдействието и коментарите
Проблема беше във водната помпа и една от ролките.

Проблема беше във водната помпа и една от ролките.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Persecutor написа:Проблема беше във водната помпа и една от ролките.
E34 написа:Иначе свиренето може да е от ролка примерно.

Дали съм медиум,а??!!! Ма нищо де ти си смени аксиалния лагер, маховика, скоростната кутия....

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2