Моля за съвет мисля да купувам Е61...

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Моля за съвет мисля да купувам Е61...

Мнение от maryjoana » 03 Ное 2014, 21:01

Здравейте на всички,
Нова съм във форума, но виждам, че всички имате доста experience с BMW, а за мен това е първото.
Миля да купувам Е61 530д 218 коня, но имам някои въпроси без отговор, четейки доста по темата.
Иска ми се да знам какви са най-честите проблеми и оплаквания за този модел. Колата е на 300 000 километра и се чудих какво идва време да се сменя освен основните за модела - масло, филтри на автоматик и на двигател - ремъци, ролки, масло и тн. Чувала съм че трябва да се сменя Веригата на тоя пробег. Колко струва и кога е добре да го направя?
Виждам че има проблем с Парктроника, Грешка на ляв халоген за мъгла и надявам се не съм видяла скрити дефекти. Въпроса ми е дали ако я кача на компютър тези неща ще се видят - барем тоя свали малко от цената :lol:
Човекът казва, че е оправял волана, защото е имал проблем и малко стоеше накриво при каране каза че ще го оправи. Също е имало и миризма в купето при включване на парното, което също щал да види.
Ако някой би бил така добър да ми обясни малко по "наболелите" ми съмнения, моля те пише по-долу :)
Благодаря предварително!!!

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: Моля за съвет мисля да купувам Е61...

Мнение от Atsalov » 03 Ное 2014, 22:16

Хубав избор,но използвай търсачката. Има си тема :

viewtopic.php?f=116&t=280868&start=3060

Назад към Е60/Е61