Проблем с отварянето на предната дясна врата.
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с отварянето на предната дясна врата.
Здравейте, съвсем нова съм в света на БМВ, имам проблем с отварянето на предната врата. Може да се отваря само от вътре. Споделете ни мнение какъв може да е проблема. Благодаря
Re: Проблем с отварянето на предната дясна врата.
Bagatur87 написа:Здравейте, съвсем нова съм в света на БМВ, имам проблем с отварянето на предната врата. Може да се отваря само от вътре. Споделете ни мнение какъв може да е проблема. Благодаря
Мисля че има копче като отвориш вратата отстрани при самия механизъм
Има едно като бутон мисля на горе на доло или ляво или дясно пне аз имам на задните седалки
Търси по вратата около закл част

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Това копче е само за задните седалки...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
netmurder написа:Това копче е само за задните седалки...
Във такъв случай трябва да махне кората и да види какво става но да внимава със бега

- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
На скоро отварях точно дясната врата и това ми прилича на откачено лостче на дръжката от вън. Не е много сложна операция да се отвори. Проблема при мен беше че се отключваше и заключваше само ръчно. Лошото е че ако има проблем в механизма той е капсулован и струва доста $$$, като нов. Втора употреба не знам какви пари са.
Благодаря ви . Вчера ходих нв един сервиз в Пловдив и на пръв поглед ми казаха че вероятно е механизма 

Колеги оказа се че ми е счупен механизма. Успях да намеря втора ръка .. поне излиза по евтино 100 лева струва, ако го бях взела нов незнам колко щеше да ми излезне. Но трябва да се внимава с бега.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Не знам на кое казваш механизма,но ако става въпрос за дръжката ,струва 85лв чисто нова,основа 131лв ,жилото 14лв и брава 185лв. Със сигурност са по-евини като нови от доста други марки автомобили.
8 мнения
• Страница 1 от 1