Светва"engine temperature" в задръстване
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- shopOFF
- Потребител
-
- Кара: BMW 323ci;E 60 530I
- Мечтае да кара: BMW F10 M
Светва"engine temperature" в задръстване
Здравейте колеги.
на скоро си взех 530 бензин 231 к.с. и имам следния проблем ,при попадане в задръстване за повече от 20-30 мин.светва "engine temperature" при пускане на парно на мах за около 10 сек и грешката изчезва,проверил съм новото (на мах) перката върти въпреки,че е леко натисната от задната страна на моторчето също така маркучите ми се струват леко надути.Някои има ли представа от какво може да се поражда този проблем?
на скоро си взех 530 бензин 231 к.с. и имам следния проблем ,при попадане в задръстване за повече от 20-30 мин.светва "engine temperature" при пускане на парно на мах за около 10 сек и грешката изчезва,проверил съм новото (на мах) перката върти въпреки,че е леко натисната от задната страна на моторчето също така маркучите ми се струват леко надути.Някои има ли представа от какво може да се поражда този проблем?
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Светва"engine temperature" в задръстване
Виж термостатите / водната помпа може да е заминала, а бе веднага го погледни, че ще клекне нещо и ще запечеш двигателя.
- shopOFF
- Потребител
-
- Кара: BMW 323ci;E 60 530I
- Мечтае да кара: BMW F10 M
Ako са термостати би трябвало да загрява бавно,помпата може и превърта при много загряла кола,най-страното е,че не го прави постояннои то светва жълто за 10 сек.Наблюдавал съм темературата в скритото меню и е около 93-98 градуса просто по някое време откача 

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Смени си температурния датчик на мотора,по спомен беше около 30-40лв.
4 мнения
• Страница 1 от 1