Снижаване е61
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Peteff
- Потребител
-
- Кара: bmw e61 535d
Снижаване е61
Здравейте колеги !
Понеже съм фен на ниски автомобили имам въпрос относно снижаване-то на е61 535д фейса 2007 комби с М пакета.
Задното ми окачване е въздушно и се чудя ако сложа отпред на колата по ниски пружини дали задницата ще клекне сама .
В смисал дали има някаква автоматична ниворегулация на задницата спрямо предницата ? Ако не - след като сваля предницата трябва да сваля и задницата посредством механична "игра" с датчиците за височината или става и по софтуерен път (както при ауди примерно)?
Ако става по софтуерен път някой може ли да ми каже как точно се адаптира и настройва височината ?
Поздрави !
Понеже съм фен на ниски автомобили имам въпрос относно снижаване-то на е61 535д фейса 2007 комби с М пакета.
Задното ми окачване е въздушно и се чудя ако сложа отпред на колата по ниски пружини дали задницата ще клекне сама .
В смисал дали има някаква автоматична ниворегулация на задницата спрямо предницата ? Ако не - след като сваля предницата трябва да сваля и задницата посредством механична "игра" с датчиците за височината или става и по софтуерен път (както при ауди примерно)?
Ако става по софтуерен път някой може ли да ми каже как точно се адаптира и настройва височината ?
Поздрави !
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Снижаване е61
В блока за управление на помпата имаш данни за размери на джанти които може да сменяш,но не съм пробвал каква разлика дава. Тези които са със заводски м-пакет има други номера за възглавници.
Atsalov написа:В блока за управление на помпата имаш данни за размери на джанти които може да сменяш,но не съм пробвал каква разлика дава. Тези които са със заводски м-пакет има други номера за възглавници.
Колега а през кабел може ли да се програмира една височина или си е постоянен кантар отзад
- Atsalov
- Ацалов
-
Може да се регулира размера на джантите ,а от там и височината.
Atsalov написа:Може да се регулира размера на джантите ,а от там и височината.
Благодаря
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Peteff
- Потребител
-
- Кара: bmw e61 535d
А как става въпросното "сетване" на различни джанти ? Поздрави !
- Atsalov
- Ацалов
-
През NCS EXPERT .
7 мнения
• Страница 1 от 1