Е60 530Д ФУЧИ
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Е60 530Д ФУЧИ
Здравейте,колата е е60 530д и при подаване на газ се чува фучене (някаде от пред) казаха ми че е маркуч на турбото прегледаха го на канал не се вижда да е скъсан също ми казаха че може да е малко и да не се вижда други мнения от какво може да е ?
Re: Е60 530Д ФУЧИ
Виж маркуча, който влиза в ЕГР-а, той ная-често се цепи. Опипай го хубаво, защото може да не се вижда.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Виж и датчика за турбото да не се е откачил
А да, темепературният датчик на металната тръба, която влиза чрез коляно в ЕГР-а и евентуално МАП сензра и неговото уплътнение.
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
най-вероятно е датчика на всмукателния колектор най-вътре от към шофьора не знам как се водеше .На моя уплътнението му беше се прецакало и така фучах и аз.Струваше някакви си 10 лв. с доставката.
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
miroleskov написа:най-вероятно е датчика на всмукателния колектор най-вътре от към шофьора не знам как се водеше .На моя уплътнението му беше се прецакало и така фучах и аз.Струваше някакви си 10 лв. с доставката.
Точно МАП сензора е. На първите модели е най-отзад на колектора. А на тези с дпф е от дясно и са различни (с различен монтаж)
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
пробит изпускателен колектор,ако не е сменян с чугун е почти сигорно от него,колата губи ли мошност

unikalen88 написа:пробит изпускателен колектор,ако не е сменян с чугун е почти сигорно от него,колата губи ли мошност
ами не не губи мощност
10 мнения
• Страница 1 от 1