Каре на рейката
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- semper74
- Потребител
-
- Кара: G30 530 D
- Мечтае да кара: M8 concept
Re: Каре на рейката
Здравейте колеги,
от днес и аз съм в клуба и същата болежка се обади и при мене.Освен пукането,при въртене на волана се чува и звук от някакво триене /казаха ми че най-вероятно е да е от маншона/-не било болка за умиране,ама дразни.Че въпросът ми е, дали някой го е лекувал това и колко излиза / ориентировачно/ целият масраф ???
от днес и аз съм в клуба и същата болежка се обади и при мене.Освен пукането,при въртене на волана се чува и звук от някакво триене /казаха ми че най-вероятно е да е от маншона/-не било болка за умиране,ама дразни.Че въпросът ми е, дали някой го е лекувал това и колко излиза / ориентировачно/ целият масраф ???

BMW its an addiction, Its a drug
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
При мене имаше едно чукане се едно топчета се търкаляха вътре във волана. Отделно си има чукане от рейката. Свалих корите и помислих, че е карето на пръта. оказа се, че компютъра за газовата ми се е откачил и допира в пръта. Вързах го и всичко изчезна на мига
Вижте дали някъде нещо не опира!!

- Bobo_0833
- Потребител
-
- Кара: гумите да свирят
- Мечтае да кара: и да пушат
Здравейте колеги мисля, че и аз съм в този клуб с тези болежки но не съм сигурен. При мен се чува скърцащ звук както колегата по-горе казва на триене само при десен завой дори и колата да е на място пак се чува дразнещия шум сменял съм рейка преди 3 месеца и направо откачих като го чух този шум дайте съвети и мнения някой ако знае какво може да е или се е сблъсквал с този проблем. Благодаря предварително.
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
Честно казано скоро и аз усетих, че доста рядко при завой ми почуква волана. Почвали се развалянето? 

- daniel_stz
- Потребител
-
- Кара: E60 525D
Може ли някой да ми напише артикулния номер на карето с пръта за 525d , 197 кс? Благодаря.
Направих видео и с моето пукане/чукане/тракане, което се чува под кората. Едно че рейката понякога си пука при завой с ниска скорост, но това се появи отскоро и е супер дразнещо и се увеличава с времето. Чува се като пукане или все едно някво топче има под кората. Прилагам видео. При въртене на дясно също се чува пукането. Благодаря предварително за всички напътствия
https://www.youtube.com/watch?v=bA1z_bv6cjs

SDLS написа:Направих видео и с моето пукане/чукане/тракане, което се чува под кората. Едно че рейката понякога си пука при завой с ниска скорост, но това се появи отскоро и е супер дразнещо и се увеличава с времето. Чува се като пукане или все едно някво топче има под кората. Прилагам видео. При въртене на дясно също се чува пукането. Благодаря предварително за всички напътствия![]()
Колега, видеото е private и никой не може да го види освен теб

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2