dynamic drive / Ксенон проблем
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е70 3.0si
dynamic drive / Ксенон проблем
Здравейте колеги.
От два дена нещо почна dynamic drive/ксенона да ми се ебава ... при ляв завой ми изгасва левия ксенон и тук светне и после пак при ляв завои пак гасне, даже някой път не се пуска повече изписва ми "Dipped beam left failure" и ми светват халогенните, тестват я близо 15 минути на место свети, но в движение и като завия на ляво изгасва
Поздрави.
От два дена нещо почна dynamic drive/ксенона да ми се ебава ... при ляв завой ми изгасва левия ксенон и тук светне и после пак при ляв завои пак гасне, даже някой път не се пуска повече изписва ми "Dipped beam left failure" и ми светват халогенните, тестват я близо 15 минути на место свети, но в движение и като завия на ляво изгасва

Поздрави.
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е70 3.0si
Re: dynamic drive / Ксенон проблем
Е да допълня каква е била повредата: буксата за късите има 4 кабелчета 2 от които бяха скъсани и явно при ляв завой са нямали контакт 

- joreto330
- Потребител
-
- Кара: 04'330CD coupe and 91'318is
- Мечтае да кара: 320is
- Детайли за колата: много убава :D
колега здравей понеже не нмери друга тема или кой да ми помогне стигнах до тук.Моят ксенон е същият и имам същият проблем само че при мен е на десен завой и по някога като друсна в дупка отворих фара но от горе не намерих 4 кабелчета а понеже може би знаеш какво е от вътре а аз не съм много вещ с тази система може ли да ми кажеш къде са тия 4 кабелчета или ако можеш да ми оставиш някакъв телефон за връзка с теб или някоя снимка за да направя ремонт и при мен че не се издържа вече много ще съм ти благодарен
да подчертая и при мен в спряло състояние няма нищо никакъв проблем но в движение е същото угасва по някога не се пали и ти знаеш колко нерви са
да подчертая и при мен в спряло състояние няма нищо никакъв проблем но в движение е същото угасва по някога не се пали и ти знаеш колко нерви са
На един мъж,конски сили и женски цици все са му малко!
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Демонтираш целия фар и намираш проблема.
http://bibilicious.com/bmwpower/E60%206 ... nstall.pdf
http://bibilicious.com/bmwpower/E60%206 ... nstall.pdf
4 мнения
• Страница 1 от 1