запалване без CCC modul
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Re: запалване без CCC modul
rafa224 написа:За тези пари и по-малко можеш да вземеш друг втора употреба, но проблема е, че няма гаранция, че пак няма да даде фира. Ако дават 1 г. гаранция е добра оферта.
Ами аз знам , че може да се намери за 600-700 лева 2ра употреба , не знам ти къде намираш за по - малко от 400

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Re: запалване без CCC modul
CrazyElement написа:rafa224 написа:За тези пари и по-малко можеш да вземеш друг втора употреба, но проблема е, че няма гаранция, че пак няма да даде фира. Ако дават 1 г. гаранция е добра оферта.
Ами аз знам , че може да се намери за 600-700 лева 2ра употреба , не знам ти къде намираш за по - малко от 400, но за мен най-удачния вариант е чисто нови чипове+ гаранция ... видяно е ,че 1 път е изкарало 10 год.... 5 да изкара е оферта... после колата и без това ще е махната
Аз си намерих ССС навигация за Х5 Е70 за 350 лв. от един колега от В.Търново. 600-700лв. е цена на целия комплект с дисплей, кабели и т.н. Има обяви тук във форума, cars.bg, olx, ebay и т.н, въпрос на търсене. Друг е въпроса, който вече отбелязахме, че при втората употреба няма гаранция, че пак няма да даде фира.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2