Загуба на ток е61

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30,е46,е60
Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
Детайли за колата: лимузинкa

Загуба на ток е61

Мнение от angelBMW » 04 Юли 2014, 7:13

Добро утро колеги,от 2-3 дни насам колата ме изяде преди 2 дни ставам сутринта и бе паднал акомулатора в дъно смених го обучих новия акомулатор и на следващата сутрин пак същия филм,обърнах внимание че след като изгася колата при централните духалки зад тях чувам постоянно въртене на някакво вентилаторче,и от време на време в багажника от ляво има някакав модул които от време на време се охлажда но относно зад централните духалки имам чувството че върти докато има ток,замерих вчера с мултицета в багажника на 10 амп и излиза че имам около 6.30 източник на ток,как да разбера от къде е ?
3.0д е61 2004г

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на пълна газ
Мечтае да кара: MB SLS AMG

Re: Загуба на ток е61

Мнение от DiGital » 04 Юли 2014, 7:46

Първо зада измериш правилно консумацията, трябва като нагласиш уреда да затвориш всички врати и така 16мин. Но кабелите на уреда ще минат през затворен заден капак, така че нее проблем. Ако продължи това което казваш почваш да вадиш предпазителите докато учелиш.
WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020

Мнение от atanasov_aa » 05 Юли 2014, 13:52

Ако спи в гараж, заключваш ли си колата с ключа й? :?:

tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 08 Юли 2014, 0:11

не е задължително да е на 16мин.,моята заспива на 30-тата примерно.Общо взето това с бушоните е малко объркващо и в края на краищата не гарантира успех.Писал съм доста подробно по-проблема и как да свържеш уреда без да те заблуждава рестартирайки модулите,как да вадиш бушони и т.н. намери темата"Проблем с тоците в колата...."Проблема е доста досаден и на мен лично ми отне половин година до като проумея истината....успех
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

Назад към Е60/Е61