Airbag не изгасва
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Airbag не изгасва
timur_lenk написа:oci написа:timur_lenk написа:Inpa дава всичко,аз си правих моя бег преди няколко дни.Сложих си резистори където трябва.Вече е като нова,няма удивителни.
Това решение което си предприел за отстраняване на проблема ще е ден до пладне, питай автора на темата и той беше с резистор там където трябва, ама вече е без резистор и всичко работи.
Жив и здрав бъди пожелавам ти всички да ти станат клиенти и да изкараш 1 мил лв.
Не колега ти нещо не ме разбра не е въпрос някой да ми стане клиент въпроса е така да се направи, че хем да работи хем да е надеждно сега ще видиш как след някой друг месец пак ще ти светне, но тогава ако искаш ми пиши специално за теб ще е безплатно.
Иначе това имах и аз предвид с поста си
Стига с тези резистори, деактивираня и т.н. на кантара, решението е едно и то е смяна, защото никой не е тествал реално какво става ако недай си боже стане инцидент, като при резистора е 99% сигурно, че еърбега няма да се отвори, а това може да коства нечии живот.[/quote]
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Пичове,
Да се включа и аз в темата с един може би тъп въпрос. Смяната на пасажерския кантар не се ли прави с интервенция на седалката, някой може ли да даде по-точно обяснение какво и как трябва да се направи ?
Интересувам се, защото имах такъв проблем на Е36-цата и приложих същото решени за Е60-ката - залъгалка на пасажерската седалка. И двете коли съм ги правил при Лъчо, като ми беше гарантирано, че недай си боже при инцидент еърбеците ще се отворят, защото колата е кодирана винаги да разпознава, че на пасажерското място има човек.
Мерси предварително!
Да се включа и аз в темата с един може би тъп въпрос. Смяната на пасажерския кантар не се ли прави с интервенция на седалката, някой може ли да даде по-точно обяснение какво и как трябва да се направи ?
Интересувам се, защото имах такъв проблем на Е36-цата и приложих същото решени за Е60-ката - залъгалка на пасажерската седалка. И двете коли съм ги правил при Лъчо, като ми беше гарантирано, че недай си боже при инцидент еърбеците ще се отворят, защото колата е кодирана винаги да разпознава, че на пасажерското място има човек.
Мерси предварително!
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- oci
- старши ентусиаст
-
Trixster написа:Пичове,
Мерси предварително!
Не се притеснявай ще се отвори винаги бега, иначе ако искаш да си функционира кантара трябва да се смени, но се разтапицира седлото на седалката и така се сменя малко е тегава работа при тапицер и после дали ще е в същото състояние божа работа зависи от тапицера.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Taпицерията се маха сравнително лесно. Цялата е на дупки, които се закачат на кукички и две болтчета - работа за около половин час. Ако се внимава няма шанс да се повреди тапицерията. Също така е добре да се види в какво състояние е от долу дунапрена и евентуално да се подмени с нов - ефекта е доста приятен.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
[/quote]oci написа:timur_lenk написа:oci написа:timur_lenk написа:Inpa дава всичко,аз си правих моя бег преди няколко дни.Сложих си резистори където трябва.Вече е като нова,няма удивителни.
Това решение което си предприел за отстраняване на проблема ще е ден до пладне, питай автора на темата и той беше с резистор там където трябва, ама вече е без резистор и всичко работи.
Жив и здрав бъди пожелавам ти всички да ти станат клиенти и да изкараш 1 мил лв.
Не колега ти нещо не ме разбра не е въпрос някой да ми стане клиент въпроса е така да се направи, че хем да работи хем да е надеждно сега ще видиш как след някой друг месец пак ще ти светне, но тогава ако искаш ми пиши специално за теб ще е безплатно.
Стига с тези резистори, деактивираня и т.н. на кантара, решението е едно и то е смяна, защото никой не е тествал реално какво става ако недай си боже стане инцидент, като при резистора е 99% сигурно, че еърбега няма да се отвори, а това може да коства нечии живот.
Дали има нещо което ти можеш да направиш а аз не?Оправяй на другите без пари.Моята кола я пипам само аз.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
Trixster написа:Пичове,
Мерси предварително!
При теб явно е цъкна съпротивление за седнал човек и с NCS-а е изключил пищенето и уорнинга за колана на пасажера. В този случай, недай си боже ако се цепнеш някъде сам и изкочи еърбега на пасажера застрахователите може да откажат да го платят, а там е сравнително неприятно, защото таблото ще ти цъфне като майска роза

- oci
- старши ентусиаст
-
timur_lenk написа:oci написа:timur_lenk написа:oci написа:timur_lenk написа:Inpa дава всичко,аз си правих моя бег преди няколко дни.Сложих си резистори където трябва.Вече е като нова,няма удивителни.
Стига с тези резистори, деактивираня и т.н. на кантара, решението е едно и то е смяна, защото никой не е тествал реално какво става ако недай си боже стане инцидент, като при резистора е 99% сигурно, че еърбега няма да се отвори, а това може да коства нечии живот.
Дали има нещо което ти можеш да направиш а аз не?Оправяй на другите без пари.Моята кола я пипам само аз.[/quote]
Не знам колега ти го взе много лично нещо, не ти знам възможностите

Превръщаш в спор темата на колегата, иначе не е лошо всеки сам да си прави колата и аз те подрепям за което, но нали се сещаш, че един е зъболекар, друг месар

Ако преценят модераторите, че постовете са спам могат да разчистят малко.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Слаби са ми възможностите,нищо не разбирам и няма с какво да ти бъда полезен.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Ейййййй само си ги мерите 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2