Проблем със звука е60 530d
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със звука е60 530d
Здравейте колеги,
Преди 2 месеца взех едно е60 530d 218 hp 2003;.Имам проблем с звука,който доста ме дразни и до сега никой не успя да ми помогне.Та с две думи,помагайте,че вече почвам да се отчайвам.Проблема е следният- от време на време като включа на контакт и ми показва иконката за звук mute-ed.Натисках всички възможни копчета,но така и не изчезва и звук няма.Казаха ми,че е от акумулатора понеже беше здал багажа,но днес го смених с бош 110 Аh и всичко беше точно за 2-3 часа и пак същият проблем.Някой да е имал същият проблем или да имате идея защо се получава?Благодаря предварително.
Преди 2 месеца взех едно е60 530d 218 hp 2003;.Имам проблем с звука,който доста ме дразни и до сега никой не успя да ми помогне.Та с две думи,помагайте,че вече почвам да се отчайвам.Проблема е следният- от време на време като включа на контакт и ми показва иконката за звук mute-ed.Натисках всички възможни копчета,но така и не изчезва и звук няма.Казаха ми,че е от акумулатора понеже беше здал багажа,но днес го смених с бош 110 Аh и всичко беше точно за 2-3 часа и пак същият проблем.Някой да е имал същият проблем или да имате идея защо се получава?Благодаря предварително.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Проблем със звука е60 530d
Блокира ли ти Idrive контролера или може да сменяш другите функции? И с профешанъл или бизнес навигация си?
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
А други бъгове?Само това ли е,Защото наистина при слаб акумулатор става така,но има и други симтоми.През тези 3часа кара ли колата или беше паркирал?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
След ходене от майстор на майстор накрая отидох в Камор Пловдив.Проблема беше открит и поправен
Ако случайно имате същия проблем,да знаете че причината е в телефона в колата.Понеже не се ползва системата блокира автоматично звука от радио/cd.При мен изолираха телефонът и се оправи,но сега пък имам едно пукане в звука през 20-30 сек за което ще я закарам пак да погледнат,но тва е нищо на фона на основния проблем.Надявам се да съм полезен с тази информация.

Ако случайно имате същия проблем,да знаете че причината е в телефона в колата.Понеже не се ползва системата блокира автоматично звука от радио/cd.При мен изолираха телефонът и се оправи,но сега пък имам едно пукане в звука през 20-30 сек за което ще я закарам пак да погледнат,но тва е нищо на фона на основния проблем.Надявам се да съм полезен с тази информация.

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Камор в Пловдив няма,всъщност и в София,но може би говориш за М Кар.
5 мнения
• Страница 1 от 1