Доверен сервиз на ДЗИ или качествен такъв
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Доверен сервиз на ДЗИ или качествен такъв
Здравейте,
Може ли някой да ми препоръча добър бояджия или тенекеджия в София. За предпочитане около Младост. За предпочитане тестван
Благодаря
Може ли някой да ми препоръча добър бояджия или тенекеджия в София. За предпочитане около Младост. За предпочитане тестван

Благодаря
Re: Доверен сервиз на ДЗИ или качествен такъв
Препоръка за доверен сервиз на Армеец . Сервизите повечето са едни и същи и работят с няколко застрахователи.
Мога да ти препоръчам в дружба .Човекът издава проформа към застрахователя , като му я одобрят - действаш .Иначе става перфектна колата .
Само не знам как да ти обясня къде е .....продължението на Шипченски Проход , пресичаш пътя за летището и се оглеждаш за една поликлиника в дясно .С-у поликлиниката има една бариера и там питаш
Успех !
Само не знам как да ти обясня къде е .....продължението на Шипченски Проход , пресичаш пътя за летището и се оглеждаш за една поликлиника в дясно .С-у поликлиниката има една бариера и там питаш
Успех !
Rock n Roll сервиз на бул.Симеоновско шосе.Само там съм си правил колата.може би имам 1 врата само не е пребоядисвана.Всичко става 6 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
4 мнения
• Страница 1 от 1