Front passenger airbag faulty!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Front passenger airbag faulty!
Здравйте колеги! Нов съм във форума и не съм наясно дали има тема относно въпроса и проблема,който имам,ще бъда благодарен ако ми помогнете и ме насочите!
Колата ми е БМВ 525Д 2004 и от няколко дена ми излиза съобщение: (Front passenger airbag faulty!) как мога да го премахна? 

Re: Front passenger airbag faulty!
Доста неща може да са, грешката която излиза на иДрайва е прекалено обща. Трябва да се погледне къде какви грешки е записала по модулите не беците и тогава може да се премине към план на действие.
iceblast написа:Доста неща може да са, грешката която излиза на иДрайва е прекалено обща. Трябва да се погледне къде какви грешки е записала по модулите не беците и тогава може да се премине към план на действие.
Къде и кой може да погледне какви грешки е записала и да видим какво може да се направи,аз съм от Пловдив:?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
- pan_m
- Потребител
-
- Кара: X3 F25 28i, 530d E60
- Мечтае да кара: повече
При мен след същото нещо, излезе смяна на един от модулите които ги управляват (не мога да се сетя каква му беше абривиатурата) при Илко в Добрич. Но преди това, най-напред диагностика. Понякога и ъпдейт на софта помага (при мен за съжаление - не).
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
iceblast написа:Стига трупал мнения, бе
A ти бре

Къде мога да видя точно от какво идва проблема,от Пловдив съм ако може да ме насочите:?Че тази лампа доста ме дразни и искам по скоро да е оправя
мерси предварително 

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
nasseto написа:Къде мога да видя точно от какво идва проблема,от Пловдив съм ако може да ме насочите:?Че тази лампа доста ме дразни и искам по скоро да е оправямерси предварително
Това е твоя човек : memberlist.php?mode=viewprofile&u=52223
9 мнения
• Страница 1 от 1