Въпрос!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Alexander44
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535D
Въпрос!
Колеги, днес сутринта като запалих колата и тръгнах и след около 20 сек угасна дисплея и се появи надписа БМВ. След малко по малко от минута се включи отново но този път навигацията не беше активна, вси1ко останало работеше. След като угаси и извадих диска и запалих отново, навигацията също работеше, но към края на деня като тръгнах да се прибирам и запалих колата, ми направи впечатлени че надписа на БМВ се задържа доста повече от обикновено, всякаш беше забил, и след като се включи отново навигацията не работеше ( не разпознаваше диска... please incerd DVD disc).
Въпроса ми е това е признак, че нещо (някой модул) е тръгнало да се прецаква или не е толкова страшно и да не се притеснявам?
Благодаря!
Въпроса ми е това е признак, че нещо (някой модул) е тръгнало да се прецаква или не е толкова страшно и да не се притеснявам?
Благодаря!
- hol1gans
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d
- Мечтае да кара: М6 G-PoweR
Re: Въпрос!
И аз го имам този проблем. При мен идва от това, че ми е прецакан малко двд-четеце мисля че оптиката ми е тръгнала и като вкарам диск с карта първоначално ми го чете, но да речем след 2 дена почва да ми забива, трудно тръгва, не сменя песни.....но при мп3 нямам никакъв проблем. Пробвай с диск за почистване на сд. Ако не се оправи се сменя двд-то само и мисля, че беше около 150лв някъде (знам от колеги аз не съм го сменял).
- Alexander44
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535D
Re: Въпрос!
hol1gans написа:И аз го имам този проблем. При мен идва от това, че ми е прецакан малко двд-четеце мисля че оптиката ми е тръгнала и като вкарам диск с карта първоначално ми го чете, но да речем след 2 дена почва да ми забива, трудно тръгва, не сменя песни.....но при мп3 нямам никакъв проблем. Пробвай с диск за почистване на сд. Ако не се оправи се сменя двд-то само и мисля, че беше около 150лв някъде (знам от колеги аз не съм го сменял).
Мерси колега

3 мнения
• Страница 1 от 1