Моля за съвет!!!Спешно!!!

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Моля за съвет!!!Спешно!!!

Мнение от miasanmia1900 » 11 Апр 2014, 19:25

Здравейте момчета!!!Преди месец купих Е61 края на 2004 автомат..Преди закупуването минахме на диагностика и всичко беше ок,което си е странно за автомобил каран 3 години в България.Иначе е немска колата с всички екстри буквално..за това я и купих де..Единственото ,което излезе беше че две от дюзите са много малко извън границите на нормалното..работеше супер тихо..сипах Бардал да поизчисти преди 2 дни и от тогава се чува едно претракване ,което преди го нямаше и леко разтриса двигателя при гаснене..определено нещо се случва,я дюзи,я тампони на двигателя,я верига..От София съм и искам съвет при кой да отида който знае какво прави..да бутнем още една диагностика и да проверим нещата, да разбира от тия пусти машини..Дайте ми съвет моля!!!Че е притеснено положението и знам че ако закъснея ще стане страшно ако има проблем..Благодаря предварително..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S8
Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago

Re: Моля за съвет!!!Спешно!!!

Мнение от timur_lenk » 11 Апр 2014, 22:48

Какви стойности даваха дюзите ти преди да налееш това нещо вътре?
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.

Потребител
Аватар

Мнение от miasanmia1900 » 12 Апр 2014, 12:18

По спомен едната беше към 1.3..нещо си,а другата беше малко над 2...останалите бяха около 0. и нещо ...знам,че всичко да е наред трябва да са около 0..майстора каза ,че можело тези двете да припикват..но първо да съм сипал добавката и после да видя..обаче нещата хич не ми харесват,а ми предстои дълъг път след седмица и искам някой който разбира да я погледне...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S8
Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago

Мнение от timur_lenk » 13 Апр 2014, 14:31

Майстора да се занимава с нещо друго.Дюзите са ти били в нормите,не случайно и колата е била добре.
Дюзите могат да текат,това с диагностика няма да го хванеш.Сега са замърсени и за това колата ти не е добре.Караш колата някъде да ги свалят и ги носиш за профилактика,полсе обратно.Тези коли когато са добре не се пипат,защото после никой не може да ги поправи.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 13 Апр 2014, 22:26

Възможно в добавката да ти е изчистла по-скоро резервоара отколкото дюзите. Варянт е да пробваш с тази на Бардал дето е за 20л нафта или още някой Протек.

Потребител
Аватар

Мнение от miasanmia1900 » 15 Апр 2014, 12:06

Вчера бях отново на тест..Всичко е ок с изключение на дюзата на 5-ти цил.Този път ми даде -1.58 всички други са около 0,и нещо.Ще я свалим за профилактика и ще видим на стенда какво ще излезе.Почти е убеден,че ще мине само с профилактиката и няма да има нужда от рециклиране,но...все пак ..:)))Мнението е на сервиза на гара Искър..знаете за кого говоря да не правим реклама..Благодаря за мненията до сега...Споделете някой и друг съвет ако ви идва на ум..лека и безаварийна..

Назад към Е60/Е61