Майстор в Бургас и региона
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Майстор в Бургас и региона
До момента винаги съм ходил при Митака на 5ки километър за е46цата, но сега ми предложиха един друг майстор Апито и той също е на 5ти километър. Колегите от Бургас ако може да споделят опит от кой мастор са доволни. Искам да направя пълна профилактика на колата ... масла филтри , скоростна кутия, пеперудки и квото друго е нужно.
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Re: Майстор в Бургас и региона
Да ти кажа и при двамата може да ти сменят здрави части ако не разбираш много за какво става въпрос. Особено голям процент това да стане е при Митко. Отделно,че те цакат с цените на частите. Аз лично ходя в Бош-а срещу Кроношпан. Но ако нямаш познат в някой сервиз и те знаят в конкретен сервиз, има голям шанс да те извозят прилично добре, голям глад е нещо в Бургас.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
Да, навсякаде могат като нищо да те извозят. Аз за това и пуснах тази тема. Аз смятам да си снабдя маслата и всичко останало и дефакто само труд да ползвам, но въпроса е качеството. Дето се вика всеки може да ти смени маслото на скоростите ама единия ще изтови 5 литра а другия 7 ....
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
cocosas написа:Да, навсякаде могат като нищо да те извозят. Аз за това и пуснах тази тема. Аз смятам да си снабдя маслата и всичко останало и дефакто само труд да ползвам, но въпроса е качеството. Дето се вика всеки може да ти смени маслото на скоростите ама единия ще изтови 5 литра а другия 7 ....
Смяната на маслото на скоростите не съвсем работа за всеки. Аз не бих го сменил при някой гаражлия. Да не говорим, че там няма как да ти източат цялото масло, доката в истински сервиз ще могат, а разликата е голяма.
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
cocosas написа:Да, навсякаде могат като нищо да те извозят. Аз за това и пуснах тази тема. Аз смятам да си снабдя маслата и всичко останало и дефакто само труд да ползвам, но въпроса е качеството. Дето се вика всеки може да ти смени маслото на скоростите ама единия ще изтови 5 литра а другия 7 ....
Колега, маслото в скоростите не е шега работа, ако питаш мен, задели си един ден, отиди до Добрич, Илко ще ти свърши работата както трябва и ще получиш коректно отношение

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- cocosas
- младши ентусиаст
-
Lacho написа:cocosas написа:Да, навсякаде могат като нищо да те извозят. Аз за това и пуснах тази тема. Аз смятам да си снабдя маслата и всичко останало и дефакто само труд да ползвам, но въпроса е качеството. Дето се вика всеки може да ти смени маслото на скоростите ама единия ще изтови 5 литра а другия 7 ....
Колега, маслото в скоростите не е шега работа, ако питаш мен, задели си един ден, отиди до Добрич, Илко ще ти свърши работата както трябва и ще получиш коректно отношение
Това и аз си го мисля, но се не ми се ходи до там но маи накрая така и ще стане.
- kunaa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
- Мечтае да кара: м5
- Детайли за колата: черна печка
Бовата колега оторизиран сервиз.Искай документ и гаранция.Успех
Алкохол ДА шофьорлък НЕ
- daskaloff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 525d
Или потърси инфо за Игор в Черни връх.... А най-хубаво питай Madchicken, че той е с най-сериозен стаж с този модел в Бургас ..... Апито подържаше на приятел колата, и страшни много неща смени по няколко пъти при него..... А при Митко само за на бащами старото Е36 съм ходил и не познава ценообразуването.... Кюфтето на 5-ти километър и той разбирал доста но ми поиска 300лв за един термостат и 250лв да ми махне пеперудите, а се познаваме.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Не ме бъркайте със сервиз колеги
Иначе за електрониката мога да помагам 

Only dead fish follow the stream...
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Вече ти казах къде да отидеш...Човека има опит с махане на пеперуди и други работи,няма да се наложи да му обясняваш.Само за скоростите не знам къде да отидеш най-добре Бова кар,но и най-скъпо.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- kunaa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
- Мечтае да кара: м5
- Детайли за колата: черна печка
Аз снощи бях при Игор и ми сменя томпоните на носичите. Ако някой иска тел.Да ми пише л.с за да не правим реклама.макар,че се получи,като реклама.
Алкохол ДА шофьорлък НЕ
- daskaloff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 525d
Chicken, никой нете бърка със сервиз, просто можеби имаш доверен сервиз където подържаш колата....
Аз лично ползвам сервиз за моята ,от който много съм доволен като цени и качество!
Сменял съм
масло на скоростна кутия и филтър-30 лв
амортисьор- 20 лв
масло за двигател,маслен ,въздушен,горивен,за климатик -20 лв
термостат голям и малък и 3 подгревни свещи -50лв.като малкия термостат те ми го доставиха за 35 лв.а големия си го купих от пловдивска фирма 95 лв.
Лятото ми напълниха климата с и ми смениха иглата на винтила-30 лв
Когато си купих първата Е60 от Германия ми дойде с разместени пинове и нямах преходника-пак там ми я оправиха.
Скоро си докарах друга Е60 с малко повече екстри
и я закарах пак там за обслужване.След като приключиха ги помолих да пълна диагностика,за което не ми взеха пари!!!
Сега работят върху вариант да тръгне и телевизията !!!!!скоро ще имам резултат и ще ви пиша.
Ако някой желае да ми пише на лична.....да няма реклама.
Сменял съм
масло на скоростна кутия и филтър-30 лв
амортисьор- 20 лв
масло за двигател,маслен ,въздушен,горивен,за климатик -20 лв
термостат голям и малък и 3 подгревни свещи -50лв.като малкия термостат те ми го доставиха за 35 лв.а големия си го купих от пловдивска фирма 95 лв.
Лятото ми напълниха климата с и ми смениха иглата на винтила-30 лв
Когато си купих първата Е60 от Германия ми дойде с разместени пинове и нямах преходника-пак там ми я оправиха.
Скоро си докарах друга Е60 с малко повече екстри

Сега работят върху вариант да тръгне и телевизията !!!!!скоро ще имам резултат и ще ви пиша.
Ако някой желае да ми пише на лична.....да няма реклама.
- cvetochek
- Потребител
-
- Кара: BMW E60
Ще споделя мое горчив опит с майсторите в Бургас и региона,аз съм от Варна но работя и живея в Несебър.Та на въпроса,като си взех е60 първо отидох при един "майстор" до гробището,бяхме правили служебната кола и беше ок,но с мен какво се случи тоя така наречен майстор и гепа DPF филтъра и ми направи куп поразии,които после едно уж разбиращи майстори от Несебър-Томата се опитваха уж успешно да ги отстранят,но и те големи майстори,смениха всичко и не разбраха от къде е проблема.Най накрая намерих в Банево Данчо и мога да ви кажа,че това е човека,нямам думи много съм доволен.
14 мнения
• Страница 1 от 1