Избор на ксенонови крушки D1S
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Избор на ксенонови крушки D1S
Видях, че едната ми крушка е почнала да свети по-слабо и реших да я сменя. Може ли да споделите вие с какви карате и как са спрямо оригиналните?
Интересно ми е как се представят и синкавите крушки, като Philips Xenon Blue Vision Ultra
Интересно ми е как се представят и синкавите крушки, като Philips Xenon Blue Vision Ultra
Re: Избор на ксенонови крушки D1S
Карам над година с филипс
Филипса ментето мисля беше 60 лв крушката с 2 г. гаранция .Аз разлика с оригинала не забелязвам за сега ,вече над година.
Тез последните дето питаш за тях не са ксенон нали така?
vgza написа:Видях, че едната ми крушка е почнала да свети по-слабо и реших да я сменя. Може ли да споделите вие с какви карате и как са спрямо оригиналните?
Филипса ментето мисля беше 60 лв крушката с 2 г. гаранция .Аз разлика с оригинала не забелязвам за сега ,вече над година.
Тез последните дето питаш за тях не са ксенон нали така?
това са крушките които ти трябват-OSRAM D1S 66140XNB NIGHT BREAKER
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Миналата година смених оригинални D1S с Philips X-treme Vision. За мен това е крушката! Свети наистина много повече от ОЕМ и е една от най-добрите на пазара. Разликата в осветеността е очеИЗВадна. След като ги сложих разбрах, че и фаровете преди фейса могат да светят добре
Клиентската цена е около 270-80лв на брой. Силно ги препоръчвам.

...............................
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
vesko4114 написа:Миналата година смених оригинални D1S с Philips X-treme Vision. За мен това е крушката! Свети наистина много повече от ОЕМ и е една от най-добрите на пазара. Разликата в осветеността е очеИЗВадна. След като ги сложих разбрах, че и фаровете преди фейса могат да светят добреКлиентската цена е около 270-80лв на брой. Силно ги препоръчвам.
Като казващ, че са много по-добри от ОЕМските, на база на какво ги сравняваш? Защото ако е спрямо старите ти, нормално е новите да светят повече.
Като цяло знам, че високия клас на Осрам и Филипс светят повече, в нета има доста сравнения, но нещо не мога да се реша още какви да си взема.
Китайските копия на Филипс са по 10долара, мога всеки месец да си ги сменям

Другите за които си мисля са OSRAM D1S XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED - идват на 160-170 евро комплекта от Германия...
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
vgza написа:vesko4114 написа:Миналата година смених оригинални D1S с Philips X-treme Vision. За мен това е крушката! Свети наистина много повече от ОЕМ и е една от най-добрите на пазара. Разликата в осветеността е очеИЗВадна. След като ги сложих разбрах, че и фаровете преди фейса могат да светят добреКлиентската цена е около 270-80лв на брой. Силно ги препоръчвам.
Като казващ, че са много по-добри от ОЕМските, на база на какво ги сравняваш? Защото ако е спрямо старите ти, нормално е новите да светят повече.
Като цяло знам, че високия клас на Осрам и Филипс светят повече, в нета има доста сравнения, но нещо не мога да се реша още какви да си взема.
Китайските копия на Филипс са по 10долара, мога всеки месец да си ги сменям![]()
Другите за които си мисля са OSRAM D1S XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED - идват на 160-170 евро комплекта от Германия...
Крушките във фаровете ми бяха 4 годишни, както и самите фарове. На тази база ги сравнявам. Не съм слагал чисто нови ОЕМ и след това Филипс. Лично при мен се получиха страхотни светлини и на къси, и на дълги. Не мисля и че съм купил китайски, а истиснки от вносител. Но всеки сам си преценява .
Успех
...............................
6 мнения
• Страница 1 от 1